Geliştirici Decipat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.014 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Şubat 2022 #1 Herkese selam! Linux Mint'e GeForce NOW kurmak istiyorum oyun oynamak için fakat nasıl kurabilirim? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi sosyaller!
Herkese selam! Linux Mint'e GeForce NOW kurmak istiyorum oyun oynamak için fakat nasıl kurabilirim? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi sosyaller!
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 7 Şubat 2022 #2 Tarayıcıdan kullanın hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Geliştirici Decipat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.014 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Şubat 2022 #3 Herkese selam! Linux Mint kullanıyorum fakat oyun oynamak istiyorum bir yandan. GeForce NOW almak istiyorum fakat oyun oynayabilir miyim? Veyahut nasıl indirip oynayacağım GeForce NOW üzerinden? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi sosyaller! Artı 0 Eksi
Herkese selam! Linux Mint kullanıyorum fakat oyun oynamak istiyorum bir yandan. GeForce NOW almak istiyorum fakat oyun oynayabilir miyim? Veyahut nasıl indirip oynayacağım GeForce NOW üzerinden? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi sosyaller!
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 8 Şubat 2022 #4 Geforcenow-electron ile oynayabilirsiniz. GitHub - hmlendea/gfn-electron: Linux Desktop client for Nvidia's GeForce NOW game streaming service Linux Desktop client for Nvidia's GeForce NOW game streaming service - hmlendea/gfn-electron github.com Artı 0 Eksi
Geforcenow-electron ile oynayabilirsiniz. GitHub - hmlendea/gfn-electron: Linux Desktop client for Nvidia's GeForce NOW game streaming service Linux Desktop client for Nvidia's GeForce NOW game streaming service - hmlendea/gfn-electron github.com
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 8 Şubat 2022 #5 ArchBtw dedi: Geforcenow-electron ile oynayabilirsiniz. GitHub - hmlendea/gfn-electron: Linux Desktop client for Nvidia's GeForce NOW game streaming service Linux Desktop client for Nvidia's GeForce NOW game streaming service - hmlendea/gfn-electron github.com Genişletmek için tıkla... Performansı hakkında bir bilginiz var mı? Artı 0 Eksi
ArchBtw dedi: Geforcenow-electron ile oynayabilirsiniz. GitHub - hmlendea/gfn-electron: Linux Desktop client for Nvidia's GeForce NOW game streaming service Linux Desktop client for Nvidia's GeForce NOW game streaming service - hmlendea/gfn-electron github.com Genişletmek için tıkla... Performansı hakkında bir bilginiz var mı?
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 8 Şubat 2022 #6 401916 dedi: Performansı hakkında bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Gpu hızlandırma yok o yüzden CPU hızına göre performans değişebilir. Master.sh dedi: Tarayıcıdan kullanın hocam. Genişletmek için tıkla... Linux desteklenmiyor. Son düzenleme: 8 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
401916 dedi: Performansı hakkında bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Gpu hızlandırma yok o yüzden CPU hızına göre performans değişebilir. Master.sh dedi: Tarayıcıdan kullanın hocam. Genişletmek için tıkla... Linux desteklenmiyor.