demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 19 Temmuz 2022 #1 Selam; Laptopuma Linux Mint kurdum. Firefox kurulu olarak geldi ama ben Firefox yerine Brave kullanmak istiyorum. Brave'i nasıl kurabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2022
Selam; Laptopuma Linux Mint kurdum. Firefox kurulu olarak geldi ama ben Firefox yerine Brave kullanmak istiyorum. Brave'i nasıl kurabilirim?
Çözüm The Shorekeeper 19 Temmuz 2022 Installing Brave on Linux | Brave The Brave browser is a fast, private and secure web browser for PC, Mac and mobile. Download now to enjoy a faster ad-free browsing experience that saves data and battery life by blocking tracking software. brave.com Buradaki adımları takip ederek kurabilirsiniz.
Installing Brave on Linux | Brave The Brave browser is a fast, private and secure web browser for PC, Mac and mobile. Download now to enjoy a faster ad-free browsing experience that saves data and battery life by blocking tracking software. brave.com Buradaki adımları takip ederek kurabilirsiniz.
Lime_a Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.386 Çözümler 8 19 Temmuz 2022 #11 Lime_a dedi: Ege Akman dedi: Biraz bekleyin apt kullanıldığı için update edememişsiniz. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... baştan başlamak için; sudo rm /var/lib/apt/lists/lock Artı 0 Eksi
Lime_a dedi: Ege Akman dedi: Biraz bekleyin apt kullanıldığı için update edememişsiniz. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... baştan başlamak için; sudo rm /var/lib/apt/lists/lock
E Ege Akman Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2022 #12 demircay dedi: Tamam. Bekledikten sonra en baştan mı yapayım işlemleri? Yoksa biraz sonra kendisi mi kurar? Genişletmek için tıkla... Bekleyince sudo apt update hata vermeye devam ediyorsa sudo kill 5075 komutunu çalıştırın ve update komutundan başlayarak adımları sırayla yapın. Artı 0 Eksi
demircay dedi: Tamam. Bekledikten sonra en baştan mı yapayım işlemleri? Yoksa biraz sonra kendisi mi kurar? Genişletmek için tıkla... Bekleyince sudo apt update hata vermeye devam ediyorsa sudo kill 5075 komutunu çalıştırın ve update komutundan başlayarak adımları sırayla yapın.
KS KS demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 19 Temmuz 2022 #13 Yardımınız için teşekkür ederim. Sorunum çözüldü. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü - 2022-07-19 15-49-42.png 255,1 KB · Görüntüleme: 55 Artı 0 Eksi
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.742 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2022 #14 demircay dedi: Yardımınız için teşekkür ederim. Sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun asıl çözümü hangi mesaj? Artı 0 Eksi
demircay dedi: Yardımınız için teşekkür ederim. Sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun asıl çözümü hangi mesaj?
KS KS demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 19 Temmuz 2022 #15 The Shorekeeper dedi: Sorununuzun asıl çözümü hangi mesaj? Genişletmek için tıkla... Başlığa göre yorumlamak gerekirse, sizin yazdığınız çözüm mesajı. Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Sorununuzun asıl çözümü hangi mesaj? Genişletmek için tıkla... Başlığa göre yorumlamak gerekirse, sizin yazdığınız çözüm mesajı.