Linux Mint'e nasıl oyun yüklenir?

Kyroesthuskara

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bugün Linux Mint yükledim. Ancak Minecraft'ın Linux sürümünü yükleyemedim ve bu nedenle uygulama mağazasında başka MC launcherler'ı var. Microsoft hesabı ile giriş yapsam hesap çalınma riski falan söz konusu mu? Bir de Prism Launcher var mağazada ancak onun arayüzünü beğenmedim. Orijinal Launcher + Bedrock Edition'u nasıl oynayabilirim, Java'yı nasıl kurabilirim?

Ayrıca Fortnite da oynamak istiyorum ancak Fortnite ve Windows çok RAM harcıyor. Linux'a Epic Games Store kurabilir miyim? Steam kuruluyor diye biliyorum ancak Steam'de Fortnite veya her hafta bedava oyun olayları yok.

Eğer dediklerim olabilirse ileride Windows'u sadece programlar için nadiren kullanma ihtimalim de var.

Bir ara TIauncher virüs olayları vardı internette dolaşıyordu o yüzden Legacy Launcher'a geçmiştim ancak hesabımın çalınmasını da istemiyorum. Ama Microsoft'un kendi sitesine tarayıcıdan yönlendiriyor gibi.
Flathub'taki Legacy Launcher'ı Java oynamak için kullanabilirsin. Epic Games gerine Heroic Games Launcher kurabilirsin.

Bu arada sürümü de 1.20'ye düşürdüm yine de Mcmanhunt'a giremiyorum Launcherdan mı alakalı bilmiyorum ancak dün oynuyordum.

PolyMC Öneririm. Güvenilir Launcher'dır. Bedrock'u nasıl oynarsınız bilmiyorum.
Java'yı bu makale ile kurabilirsiniz: How to install Java on Linux Mint | FOSS Linux
Ayrıca Fortnite da oynamak istiyorum ancak Fortnite ve Windows çok RAM harcıyor. Linux'a Epic Games Store kurabilir miyim? Steam kuruluyor diye biliyorum ancak Steam'de Fortnite veya her hafta bedava oyun olayları yok.
Epic Games Yerine Heroic Games Launcher kullanabilirsiniz.

PolyMC Öneririm. Güvenilir Launcher'dır. Bedrock'u nasıl oynarsınız bilmiyorum.
Java'yı bu makale ile kurabilirsiniz: How to install Java on Linux Mint | FOSS Linux

Epic Games Yerine Heroic Games Launcher kullanabilirsiniz.
Heroic Launcher'ı denedim ancak Fortnite'ı Anti Cheat yüzünden açamıyor. Başka launcher önerileriniz ya da Epic yüklemenin bir yolu varsa beklerim.

Heroic Launcher'ı denedim ancak Fortnite'ı Anti Cheat yüzünden açamıyor. Başka launcher önerileriniz ya da Epic yüklemenin bir yolu varsa beklerim.
Bottles yazılımını yükleyip kurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…