Çözüldü Linux Mint'e nasıl WoeUSB veya Ventoy kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

khagan16

Decapat
Daha fazla  
Eski bilgisayarima deneme amaçlı (ve bazı planlarim dahilinde) Linux kurmak istedim. Ve başlangıc dostu olduğu söylenen Linux Mint'i PC'me kurdum. Ancak begenmedim. Linux'u bilmedigim icin de WoeUSB veya Ventura adli yazilimlari yükleyıp kuramıyorum. Nasıl bu uygulamalı kurarım? Detaylıca anlatır mısınız? Gram Linux bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eski bilgisayarima deneme amaçlı (ve bazı planlarim dahilinde) Linux kurmak istedim. Ve başlangıc dostu olduğu söylenen Linux Mint'i PC'me kurdum. Ancak begenmedim. Linux'u bilmedigim icin de WoeUSB veya Ventura adli yazilimlari yükleyıp kuramıyorum. Nasıl bu uygulamalı kurarım? Detaylıca anlatır mısınız? Gram Linux bilgim yok.

Çözüldü; olay çok basit, dosya yoneticisine gelin, indirilenler(downloads) dosyasina girin. Ardindan indirmiş olduğunuz ISO dosyasina sag tıklayın, açılan seçeneklerden Boot USB'si hazırla'ya tıklayın. Karşınıza çıkan seçeneklerde USB'nizi seçin ve yazdırmaya başlatın.
Ventura macOS surumu degil mi ya :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haklisiniz hocam karıştırmışım. Bu arada olayi çözdüm. Sağ olsun bir arkadaş anlattı. Size de teşekkür ediyorum yardımci oldugunuz için.

Çözüldü; olay çok basit, dosya yoneticisine gelin, indirilenler(downloads) dosyasina girin. Ardindan indirmiş olduğunuz ISO dosyasina sag tıklayın, açılan seçeneklerden Boot USB'si hazırla'ya tıklayın. Karşınıza çıkan seçeneklerde USB'nizi seçin ve yazdırmaya başlatın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı