N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #1 Lutris yükledim ama nasıl oyun yükleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2022
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.886 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 1 Nisan 2022 #2 Noodleyiyenkel dedi: Lutris yükledim ama nasıl oyun yükleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Artı işaretine tıklayıp kendiniz manuel yükleyebilirsiniz, veya Lutris'in kendi sitesinde olan kurulumları başlatabilirsiniz.
Noodleyiyenkel dedi: Lutris yükledim ama nasıl oyun yükleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Artı işaretine tıklayıp kendiniz manuel yükleyebilirsiniz, veya Lutris'in kendi sitesinde olan kurulumları başlatabilirsiniz.
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #3 416274 dedi: Artı işaretine tıklayıp kendiniz manuel yükleyebilirsiniz, veya Lutris'in kendi sitesinde olan kurulumları başlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En iyi linux oyun platformu ne sence? Ben steam ve heroic games launcher ve lutris yükledim.
416274 dedi: Artı işaretine tıklayıp kendiniz manuel yükleyebilirsiniz, veya Lutris'in kendi sitesinde olan kurulumları başlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En iyi linux oyun platformu ne sence? Ben steam ve heroic games launcher ve lutris yükledim.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 1 Nisan 2022 #4 Noodleyiyenkel dedi: En iyi Linux oyun platformu ne sence? Ben Steam ve heroic Games Launcher ve Lutris yükledim. Genişletmek için tıkla... Steam bence.
Noodleyiyenkel dedi: En iyi Linux oyun platformu ne sence? Ben Steam ve heroic Games Launcher ve Lutris yükledim. Genişletmek için tıkla... Steam bence.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.886 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 1 Nisan 2022 #5 Noodleyiyenkel dedi: En iyi Linux oyun platformu ne sence? Ben Steam ve heroic Games Launcher ve Lutris yükledim. Genişletmek için tıkla... Steam ve Lutris. Heroic zaten dosyaları yüklüyor Steam'ın Proton'u ile yürütüyor, platform olarak saymıyorum Heroic'i.
Noodleyiyenkel dedi: En iyi Linux oyun platformu ne sence? Ben Steam ve heroic Games Launcher ve Lutris yükledim. Genişletmek için tıkla... Steam ve Lutris. Heroic zaten dosyaları yüklüyor Steam'ın Proton'u ile yürütüyor, platform olarak saymıyorum Heroic'i.