Linux Mint'i Endless OS 3'e Neden Yüklenmiyor?

Abdullah Hasan

Kilopat
Daha fazla  
Linux Minti indirmeye karar verdim fakat acemiliğimden yapamıyorum. 1,9 GB boyutunda dosya indirdim ama bir türlü kurulum yapamadım. "Dosyayı silip tekrar indireyim, bir daha kurulum yapmayı deneyim" diyorum onu da başaramadım çünkü dosya silinmiyor. Ne yapmam gerektiği konusunda tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal makinede mi yoksa sistem üzerine mi kuracaksınız?

Açık söylemek gerekirse Sanal Makine ne demek tam bilmiyorum ama tahmin ettiğim kadarıyla gerçek değilde deneme yapmak için kurulum yapılıyor sanırsam. Eğer böyleyse ben direk kalıcı. sistem üzerine kurmak istiyorum.
Bilgi sahibi olan konu uzmanları bana yardım edebilirlerse çok müteşekkir olacağım.

Son düzenleme:
Rufus' a yazdırman gerek forumun youtube kanalında bulabilirsin.

Tabii ki siz biraz araştırın, ben yardımcı olmaya çalışırım.
Yardımınıza ihtiyaç duyuyorum.
Linux Mint Cinnamonu sonunda kurabildim. Tavsiyeler için teşekkürler.
Belki biri daha benim durumuma düşerse ne yaptığımı anlatayım. Önce başka bir bilgisayara istediğim işletim sistemi olan "Linux Mint Cinnamon 64 Bit" dosyasını resmi sitesinden indirdim. Sonra Rufus ile indirdiğim dosyayı USB'ye yazdırarak Kurulum USB'si hazırladım. Endless OS3 olan bilgisayarda hazırlamaya çalıştım ama olmadı. Yani ben baya uğraştım ama yapamadım. Başka bir bilgisayarda 5dk. içinde hazırladım. Neyse sonra hazırladığım USB'yi Laptoma taktım ve Cihazı kapattım. Cihazı açarken Bios ekranı açılsın diye hızlı hızlı birkaç kez Esc tuşuna bastım ve Bios ekranında indirdiğim dosyayı görüp ona bastım. Sonra normal Kurulum yaptım. Aslında epey basitmiş. Herkese tekrardan teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…