xeca Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar ben dualboot yapmaya çalıştım olmadı vazgeçtim. Mint kurulmuş ve ana diskimde bir yere yüklenmiş. Bu Mint'in kurulduğu yer neresi?
Arkadaşlar ben dualboot yapmaya çalıştım olmadı vazgeçtim. Mint kurulmuş ve ana diskimde bir yere yüklenmiş. Bu Mint'in kurulduğu yer neresi?
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.310 Makaleler 4 Çözümler 37 6 Ekim 2024 #2 Disk yöneticisini açıp ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
A agrofea Decipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 1.270 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #3 Bende denedim olmadı çift sistem sildim baştan yükledim sendeki sorun oluştu bende de. Komple sil seçeneği ile yükledim sonra.
Bende denedim olmadı çift sistem sildim baştan yükledim sendeki sorun oluştu bende de. Komple sil seçeneği ile yükledim sonra.
xeca Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #4 mashiro dedi: Disk yöneticisini açıp ekran görüntüsü paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Ayarlar varsayalınlarada.
mashiro dedi: Disk yöneticisini açıp ekran görüntüsü paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Ayarlar varsayalınlarada.
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.310 Makaleler 4 Çözümler 37 6 Ekim 2024 #5 xeca dedi: Ayarlar varsayalınlarada. Genişletmek için tıkla... Ne varsayılanı? Ben bu araçtan bahsediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer UEFI kuruluma sahipseniz doğrudan Linux alanını silebilirsiniz. Bu yüzden sizden ekran görüntüsü istedim.
xeca dedi: Ayarlar varsayalınlarada. Genişletmek için tıkla... Ne varsayılanı? Ben bu araçtan bahsediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer UEFI kuruluma sahipseniz doğrudan Linux alanını silebilirsiniz. Bu yüzden sizden ekran görüntüsü istedim.