H Hector Salamanca Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 448 Çözümler 2 27 Aralık 2023 #1 Şu anda kullandığım Windows 11 işletim sisteminin yanında USB belleğe taşınabilir bir Linux Mint kurabilir miyim?
Şu anda kullandığım Windows 11 işletim sisteminin yanında USB belleğe taşınabilir bir Linux Mint kurabilir miyim?
Shadowfire0 Hectopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #2 Evet kurabilirsiniz fakat verimsiz ve çokça problem çıkabilen bir olay. Fakat Live modda düzgün bir şekilde kullanabilirsiniz tabii ki.
Evet kurabilirsiniz fakat verimsiz ve çokça problem çıkabilen bir olay. Fakat Live modda düzgün bir şekilde kullanabilirsiniz tabii ki.
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.717 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #3 Hector Salamanca dedi: Şu anda kullandığım Windows 11 işletim sisteminin yanında USB belleğe taşınabilir bir Linux Mint kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Mint pek sağlıklı olmayabilir. Daha odaklı USB için olan sistemler var onları tercih edebilirsiniz.
Hector Salamanca dedi: Şu anda kullandığım Windows 11 işletim sisteminin yanında USB belleğe taşınabilir bir Linux Mint kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Mint pek sağlıklı olmayabilir. Daha odaklı USB için olan sistemler var onları tercih edebilirsiniz.
H Hector Salamanca Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 448 Çözümler 2 27 Aralık 2023 #4 LuNİZz 1989 dedi: Mint pek sağlıklı olmayabilir. Daha odaklı USB için olan sistemler var onları tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar hangileri? Onlara da bir bakayım @LuNİZz 1989 @LuNİZz 1989 Son düzenleme: 28 Aralık 2023
LuNİZz 1989 dedi: Mint pek sağlıklı olmayabilir. Daha odaklı USB için olan sistemler var onları tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar hangileri? Onlara da bir bakayım @LuNİZz 1989 @LuNİZz 1989
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.717 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #5 Hector Salamanca dedi: Hocam onlar hangileri? Onlara da bir bakayım. @LuNİZz 1989 @LuNİZz 1989 Genişletmek için tıkla... Kali Linux var, onu deneyebilirsiniz. Yine çeşitli sistemler var GitHub üzerinde arattığınızda birçok sistem çıkar karşınıza.
Hector Salamanca dedi: Hocam onlar hangileri? Onlara da bir bakayım. @LuNİZz 1989 @LuNİZz 1989 Genişletmek için tıkla... Kali Linux var, onu deneyebilirsiniz. Yine çeşitli sistemler var GitHub üzerinde arattığınızda birçok sistem çıkar karşınıza.