Linux Mint'te Bioshock ve Bioshock Remastered çalışmıyor

Makaleler
5
Linux Mint'te Bioshock ve Bioshock Remastered çalışmıyor. Protondb sitesindeki başlatma seçeneklerini denedim, işe yaramıyor. Lutris'ten Steam'i senkronize ederek hem sistem wine 8.0.2, hem de lutris-GE-Proton 8-14 ile çalıştırmayı denedim, yine olmadı.

Sistem özellikleriniz nedir?

PROTON_USE_WINED3D=1 %command%

İle Vulkansız denediniz mi bazen iş görüyor. Diğer çözümleri zaten denedim demişsiniz aynılarını yazmak istemedim umarım iş görür.

PROTON_USE_WINED3D=1 %command%

İle Vulkansız denediniz mi bazen iş görüyor. Diğer çözümleri zaten denedim demişsiniz aynılarını yazmak istemedim umarım iş görür.
Bu komutla da olmuyor. Bioshock ve Remastered olanında denedim. Okuduğum kadarıyla Remastered olanında 2K Launcher'ın başlatma sorunu yüzünden oyun açılmıyormuş. Bunun için komut yazmışlar protondb sitesinde, komutu Steam başlatma seçeneklerine kopyala yapıştır yapıp denedim ama hiç tepki vermiyor.

İlk Bioshock oyunu ise açılsa bile oyun başlamıyor, loading ekranında çöküyor.

Güncelleme: Heroic Games Launcher'da Wine GE Latest ile Bioshock Remastered çalışıyor. Oynarken ara sıra oyun çöküyor ama yine de oynanabilir. Heroic'te Proton GE Latest ile oyunu çalıştırmayı denediğimde oyun açılmıyor bile.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…