MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 22 Ocak 2024 #11 Old Major dedi: Herhalde bu diski bir uygulama kullanıyormuş. fuser -v /cdrom yapıp görüntüsünü bana atar mısınız? Genişletmek için tıkla... @Old Major hocam laptoptaki SSD'yi söküp benim kasalı PC'ye takıp disk yönetiminden biçimlendirsem olur mu Ve biçimlendirirken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2024-01-22 saat 19.53.56_3f9eef03.jpg 370,7 KB · Görüntüleme: 27 Son düzenleme: 22 Ocak 2024
Old Major dedi: Herhalde bu diski bir uygulama kullanıyormuş. fuser -v /cdrom yapıp görüntüsünü bana atar mısınız? Genişletmek için tıkla... @Old Major hocam laptoptaki SSD'yi söküp benim kasalı PC'ye takıp disk yönetiminden biçimlendirsem olur mu Ve biçimlendirirken dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 660 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #12 MehmetBayrak dedi: @Old Major hocam laptoptaki SSD'yi söküp benim kasalı PC'ye takıp disk yönetiminden biçimlendirsem olur mu? Ve biçimlendirirken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam olabilir. Bu sorunlar Linux Mint canlı USB ortamında komutları girdiğimizdendir. Biçimlendirirken dikkat etmeniz gereken şeyler olarak yanlış diski biçimlendirmeyin sadece.
MehmetBayrak dedi: @Old Major hocam laptoptaki SSD'yi söküp benim kasalı PC'ye takıp disk yönetiminden biçimlendirsem olur mu? Ve biçimlendirirken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam olabilir. Bu sorunlar Linux Mint canlı USB ortamında komutları girdiğimizdendir. Biçimlendirirken dikkat etmeniz gereken şeyler olarak yanlış diski biçimlendirmeyin sadece.