Ethif Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #1 Merhaba, Linux Mint kurulumu yaptıktan sonra ekran kartı sürücümün yapılmadığını fark ettim. Bu sorunu nasıl çözebilirim? (sisteme güncelleme yöneticisinden tüm güncellemeleri kurdum) en basitinden haxball oyununda bile 50 FPS alıyorum.
Merhaba, Linux Mint kurulumu yaptıktan sonra ekran kartı sürücümün yapılmadığını fark ettim. Bu sorunu nasıl çözebilirim? (sisteme güncelleme yöneticisinden tüm güncellemeleri kurdum) en basitinden haxball oyununda bile 50 FPS alıyorum.
2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 16 Aralık 2022 #2 Ekran kartınız Intel HD Graphics olarak gözüküyor. Intel ve AMD için sürücü kurulmasına gerek yok. Intel'de bir sürücü yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Ekran kartınız Intel HD Graphics olarak gözüküyor. Intel ve AMD için sürücü kurulmasına gerek yok. Intel'de bir sürücü yok diye biliyorum.
KS KS Ethif Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #3 277015 dedi: Intel ve AMD için sürücü kurulmasına gerek yok. Intel'de bir sürücü yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Haxballda düşük FPS sorunum Firefox tarayıcısından dolayıymış. Google yükleyince sorunum çözüldü. Meşgul ettiğim için özür dilerim. Artı 0 Eksi
277015 dedi: Intel ve AMD için sürücü kurulmasına gerek yok. Intel'de bir sürücü yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Haxballda düşük FPS sorunum Firefox tarayıcısından dolayıymış. Google yükleyince sorunum çözüldü. Meşgul ettiğim için özür dilerim.