SoftTURK Yoctopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 19 25 Haziran 2025 #1 SoftTURK dedi: Boş ver hocam, olmasın. Bana göre hızı, performansı iyiyse o yeter. Eki Görüntüle 2520227 Genişletmek için tıkla... @Bayram Tempest evet-hayır hangisi hocam? Hocam şu anda Linux'tayim ama klavyesi bozuldu bunun. Turkce Q'da zaten ama bozuldu bu. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2025
SoftTURK dedi: Boş ver hocam, olmasın. Bana göre hızı, performansı iyiyse o yeter. Eki Görüntüle 2520227 Genişletmek için tıkla... @Bayram Tempest evet-hayır hangisi hocam? Hocam şu anda Linux'tayim ama klavyesi bozuldu bunun. Turkce Q'da zaten ama bozuldu bu.
Çözüm Bayram Tempest 25 Haziran 2025 SoftTURK dedi: @Tempestian evet-hayır hangisi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet demen uygulama kurmayı hızlandırır. SoftTURK dedi: Hocam şu anda Linux'tayim ama klavyesi bozuldu bunun. Turkce Q'da zaten ama bozuldu bu. Genişletmek için tıkla... Dil ayarlarını ekran görüntüsü atar mısın? Ayrıca setxkbmaptr komutunu dene.
SoftTURK dedi: @Tempestian evet-hayır hangisi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet demen uygulama kurmayı hızlandırır. SoftTURK dedi: Hocam şu anda Linux'tayim ama klavyesi bozuldu bunun. Turkce Q'da zaten ama bozuldu bu. Genişletmek için tıkla... Dil ayarlarını ekran görüntüsü atar mısın? Ayrıca setxkbmaptr komutunu dene.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.111 Makaleler 39 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #2 SoftTURK dedi: @Tempestian evet-hayır hangisi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet demen uygulama kurmayı hızlandırır. SoftTURK dedi: Hocam şu anda Linux'tayim ama klavyesi bozuldu bunun. Turkce Q'da zaten ama bozuldu bu. Genişletmek için tıkla... Dil ayarlarını ekran görüntüsü atar mısın? Ayrıca setxkbmaptr komutunu dene. Artı 0 Eksi Çözüm
SoftTURK dedi: @Tempestian evet-hayır hangisi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet demen uygulama kurmayı hızlandırır. SoftTURK dedi: Hocam şu anda Linux'tayim ama klavyesi bozuldu bunun. Turkce Q'da zaten ama bozuldu bu. Genişletmek için tıkla... Dil ayarlarını ekran görüntüsü atar mısın? Ayrıca setxkbmaptr komutunu dene.
KS KS SoftTURK Yoctopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 19 25 Haziran 2025 #3 Bayram Tempest dedi: Evet demen uygulama kurmayı hızlandırır. Dil ayarlarını ekran görüntüsü atar mısın? Ayrıca setxkbmaptr komutunu dene. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: Evet demen uygulama kurmayı hızlandırır. Dil ayarlarını ekran görüntüsü atar mısın? Ayrıca setxkbmaptr komutunu dene. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çözdüm.