E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 8 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar Linux Mint kurdum yakın zamanda. Masaüstünü macOS gibi yapmaya çalışıyorum, yapamadım. Nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar Linux Mint kurdum yakın zamanda. Masaüstünü macOS gibi yapmaya çalışıyorum, yapamadım. Nasıl yapabilirim?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu uygula.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu uygula.
E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 8 Mayıs 2021 #3 Baş-ül Adam dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu uygula. Genişletmek için tıkla... Linux Mint Xfce de yapabilir miyim hocam bu işlemi.
Baş-ül Adam dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu uygula. Genişletmek için tıkla... Linux Mint Xfce de yapabilir miyim hocam bu işlemi.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Masaüstü ortamına göre birini uygula.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Masaüstü ortamına göre birini uygula.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #5 Erenla dedi: Linux Mint Xfce de yapabilir miyim hocam bu işlemi. Genişletmek için tıkla... Belirtseniz iyi olurdu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Erenla dedi: Linux Mint Xfce de yapabilir miyim hocam bu işlemi. Genişletmek için tıkla... Belirtseniz iyi olurdu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 9 Mayıs 2021 #6 Baş-ül Adam dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu uygula. Genişletmek için tıkla... Ben mi yanlış yapıyorum anlamadım? Adamın yazdığı ile benim yazdığım aynı kod ama bende paketi bulamıyor? Bi' yerde yanlış yapıyorsam düzeltir misiniz rica etsem? Video dakikası Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü - 2021-05-09 00-51-16.png 24,9 KB · Görüntüleme: 76
Baş-ül Adam dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu uygula. Genişletmek için tıkla... Ben mi yanlış yapıyorum anlamadım? Adamın yazdığı ile benim yazdığım aynı kod ama bende paketi bulamıyor? Bi' yerde yanlış yapıyorsam düzeltir misiniz rica etsem? Video dakikası
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 9 Mayıs 2021 #7 ketofilen dedi: Bi' yerde yanlış yapıyorsam düzeltir misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... libxn yazmışsın, video'da libxml2-utils yazmış.
ketofilen dedi: Bi' yerde yanlış yapıyorsam düzeltir misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... libxn yazmışsın, video'da libxml2-utils yazmış.