eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 18 Kasım 2024 #1 Merhaba. Ben EndeavourOS kullanırken networkmanager vardı. Linux Mint'te bunun yerine ne var? Linux Mint Cinnamon kullanıyorum.
Merhaba. Ben EndeavourOS kullanırken networkmanager vardı. Linux Mint'te bunun yerine ne var? Linux Mint Cinnamon kullanıyorum.
Çözüm K.Makise 18 Kasım 2024 eylül kabuss dedi: Merhaba. Ben EndeavourOS kullanırken networkmanager vardı. Linux Mint'te bunun yerine ne var? Linux Mint Cinnamon kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam NetworkManager vardı.
eylül kabuss dedi: Merhaba. Ben EndeavourOS kullanırken networkmanager vardı. Linux Mint'te bunun yerine ne var? Linux Mint Cinnamon kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam NetworkManager vardı.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #2 eylül kabuss dedi: Merhaba. Ben EndeavourOS kullanırken networkmanager vardı. Linux Mint'te bunun yerine ne var? Linux Mint Cinnamon kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam NetworkManager vardı. Artı 0 Eksi Çözüm
eylül kabuss dedi: Merhaba. Ben EndeavourOS kullanırken networkmanager vardı. Linux Mint'te bunun yerine ne var? Linux Mint Cinnamon kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam NetworkManager vardı.
KS KS eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 18 Kasım 2024 #3 K.Makise dedi: Yanlış hatırlamıyorsam NetworkManager vardı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Synaptic paket yöneticisinden networkmanager'ı arattım. Networkmanager kuruluymuş. Konuyu açmadan önce bilmiyordum. Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: Yanlış hatırlamıyorsam NetworkManager vardı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Synaptic paket yöneticisinden networkmanager'ı arattım. Networkmanager kuruluymuş. Konuyu açmadan önce bilmiyordum.