L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 30 Nisan 2021 #1 Bu arada adını tam olarak bilmiyorum. Başlığa bakıp yazmayın yani. Albert Launcher kullanıyordum ama gdb derleyicisini kurarken çakışma yaşadım sanırım. Bu yüzden kaldırmak zorunda kaldım. Panelim yukarıda. Benim istediğim altta da pratik bir araç olması. Şundan istiyorum; Son düzenleme: 30 Nisan 2021
Bu arada adını tam olarak bilmiyorum. Başlığa bakıp yazmayın yani. Albert Launcher kullanıyordum ama gdb derleyicisini kurarken çakışma yaşadım sanırım. Bu yüzden kaldırmak zorunda kaldım. Panelim yukarıda. Benim istediğim altta da pratik bir araç olması. Şundan istiyorum;
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 30 Nisan 2021 #2 Şu komut ile kurulmuyor mu? Bash:Panoya kopyala sudo apt install albert-launcher Ya da şu komut ile: Bash:Panoya kopyala sudo apt install albert
Şu komut ile kurulmuyor mu? Bash:Panoya kopyala sudo apt install albert-launcher Ya da şu komut ile: Bash:Panoya kopyala sudo apt install albert
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 30 Nisan 2021 #3 afacanc38 dedi: Şu komut ile kurulmuyor mu? Bash:Panoya kopyala sudo apt install albert-launcher Genişletmek için tıkla... Kuruluyor ama gdb derleyicimi de siliyor. Alternatiflere yöneldim bu yüzden. Bu arada launcher mı deniyor tam bilmiyorum da, şunu istiyorum; Son düzenleme: 30 Nisan 2021
afacanc38 dedi: Şu komut ile kurulmuyor mu? Bash:Panoya kopyala sudo apt install albert-launcher Genişletmek için tıkla... Kuruluyor ama gdb derleyicimi de siliyor. Alternatiflere yöneldim bu yüzden. Bu arada launcher mı deniyor tam bilmiyorum da, şunu istiyorum;
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #4 Hocam temalar hakkında çok bilgim yok ama MX Linux'te Plank denemiştim. İstersen deneyebilirsin.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 30 Nisan 2021 #5 İstediğiniz şey Plank değil mi?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 30 Nisan 2021 #6 Baş-ül Adam dedi: Hocam çok bilgim yok ama MX Linux'te Plank denemiştim. İstersen deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet, plankmış istediğim şey. Sadece kapanmış, geri açtım. Revivmeooi dedi: İstediğiniz şey Plank değil mi? Eki Görüntüle 1000355 Genişletmek için tıkla... Evet. Sonradan öğrendim.
Baş-ül Adam dedi: Hocam çok bilgim yok ama MX Linux'te Plank denemiştim. İstersen deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet, plankmış istediğim şey. Sadece kapanmış, geri açtım. Revivmeooi dedi: İstediğiniz şey Plank değil mi? Eki Görüntüle 1000355 Genişletmek için tıkla... Evet. Sonradan öğrendim.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 30 Nisan 2021 #7 sudo apt install plank
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 30 Nisan 2021 #8 Revivmeooi dedi: sudo apt install plank Genişletmek için tıkla... Evet, bu kodla tekrar yükledim ve eski ayarlarım da duruyordu. gdb derleyicisi de bozulmamış. Teşekkür ederim. Başlığı da güncelledim. Ne istediğimi bilmiyormuşum.
Revivmeooi dedi: sudo apt install plank Genişletmek için tıkla... Evet, bu kodla tekrar yükledim ve eski ayarlarım da duruyordu. gdb derleyicisi de bozulmamış. Teşekkür ederim. Başlığı da güncelledim. Ne istediğimi bilmiyormuşum.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 30 Nisan 2021 #9 Lord Raiden dedi: Eski ayarlarım da duruyordu. Genişletmek için tıkla... Plank'ın config dosyalarını silmediğiniz sürece ayarlarınız aynı kalır.
Lord Raiden dedi: Eski ayarlarım da duruyordu. Genişletmek için tıkla... Plank'ın config dosyalarını silmediğiniz sürece ayarlarınız aynı kalır.