wCanAcar Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #1 Uygulamaları tamamen sildiğimi düşünüyorum, Lutris aracılığıyla kurdum ancak hala bu şekilde görünüyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü - 2023-05-22 23-11-23.png 264,3 KB · Görüntüleme: 49
Uygulamaları tamamen sildiğimi düşünüyorum, Lutris aracılığıyla kurdum ancak hala bu şekilde görünüyor.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.447 Makaleler 5 Çözümler 310 22 Mayıs 2023 #2 wCanAcar dedi: Uygulamaları tamamen sildiğimi düşünüyorum, Lutris aracılığıyla kurdum ancak hala bu şekilde görünüyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp gizle deyin. Artı 0 Eksi
wCanAcar dedi: Uygulamaları tamamen sildiğimi düşünüyorum, Lutris aracılığıyla kurdum ancak hala bu şekilde görünüyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp gizle deyin.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 23 Mayıs 2023 #3 Şu dizini açın. Kod:Panoya kopyala /.local/share/applications/wine Bu dizinde ya da altındaki dizinlerde bulunan başlatıcı dosyalarını silin. Menüde yine görünüyorsa CRTL+ALT+ESC tuşlarına basın. Not: .local gizli dizindir, görünür olması için CTRL+H tuşlarını kullanın. Son düzenleme: 23 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Şu dizini açın. Kod:Panoya kopyala /.local/share/applications/wine Bu dizinde ya da altındaki dizinlerde bulunan başlatıcı dosyalarını silin. Menüde yine görünüyorsa CRTL+ALT+ESC tuşlarına basın. Not: .local gizli dizindir, görünür olması için CTRL+H tuşlarını kullanın.