Linux Mint'te Wi-Fi yok

enderman9321

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Windows 10 ve Linux Mint dualboot yapıyorum. Hevesle kurulum ekranına gelince ne göreyim, Ethernet yazıyor. Oysaki Wireless adaptör takılı. Ne yapacağımı şaşırdım. Lsusb yapınca da aygıtı görüyor ama Wi-Fi hala yok. Yardım eder misiniz?

Merhaba. Windows 10 ve Linux Mint dualboot yapıyorum. Hevesle kurulum ekranına gelince ne göreyim, Ethernet yazıyor. Oysaki Wireless adaptör takılı. Ne yapacağımı şaşırdım. Lsusb yapınca da aygıtı görüyor ama Wi-Fi hala yok. Yardım eder misiniz?
Ben ilk zamanlar linuxa geçtiğimde Wi-Fi görmüyordu. Modem kutuma restart atıp şifresini değiştirdim. Yeni şifreyle girince gördü. Sanırsam linux üzerinde bir şey var bu bir güvenlik önlemide olabilir. Kullanıcının hatasıda olabilir veya linux üzerinde bir sorunda olabilir.

Wireless adaptör marka model nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı