SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 16 Ocak 2023 #1 Hocalarim Wine sebepiyle bir Windows XP'ye göz atmak istiyorum fakat nasıl yukleyecegim bunu ben? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2023
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #2 SouSage dedi: Hocalarim Wine sebepiyle bir Windows XP'ye göz atmak istiyorum fakat nasıl yukleyecegim bunu ben? Genişletmek için tıkla... Virtualbox indirmeniz lazım. Sonra Windows XP isosu indirmeniz gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SouSage dedi: Hocalarim Wine sebepiyle bir Windows XP'ye göz atmak istiyorum fakat nasıl yukleyecegim bunu ben? Genişletmek için tıkla... Virtualbox indirmeniz lazım. Sonra Windows XP isosu indirmeniz gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
soslu_kaju Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #3 VMware işini görür