Linux'u hiç kullanmadım, iyi bir işletim sistemi mi? Oyun için ideal mi?
Hocam, bu kısma biraz detay verebilir misiniz?Proton ile oyunlarını rahatlık ile oynayabilirsin.
Kime ve neye göre? Tartışmaya açık bir konu.Ama Linux iyidir.
Hocam, bu kısma biraz detay verebilir misiniz?
Proton, Linux'da windows oyunlarinin oynanmasini saglayan bir yazilim. Ayni gorevi goren Wine adli yazilimin gelistirilmis hali.Hocam, bu kısma biraz detay verebilir misiniz?
Proton diye bir sistem var. Steam içindeki oyunları Linux'a uyarlıyor. Steam Deck'i duymuşsundur. O'da proton ile çalışıyor.
Yeni bir bilgi öğrenmiş oldum sayenizde.Proton, Linux'da windows oyunlarinin oynanmasini saglayan bir yazilim.
Valve tarafindan desteklenir, Steam ile yuklu gelir.
Iyi bir isletim sistemi.Linux'u hiç kullanmadım, iyi bir işletim sistemi mi? Oyun için ideal mi?
Hocam, bu kişiden kişiye değişir bana göre. Her işletim sistemi kullanım alanına göre iyidir diyorum.Iyi bir isletim sistemi.
Hocam windows'un Linux'a gore iyi oldugu tek yani oyunculuk (Ve birkac istisma, hem bunlar Linux'un sucu degil.)Hocam, bu kişiden kişiye değişir bana göre. Her işletim sistemi kullanım alanına göre iyidir diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.