Linux nasıl kurulur?

ALPER3452

Picopat
Daha fazla  
Linux hakkında bilgi istiyorum arkadaşlar.

Forcess bana şimdi açık açık risk var mı güvenilir mi Windows'tan farkı ne kasar mı geri Win dönebilir miyim her şey bahseder misin?

Bir sisteminin net bilgisini ver ona göre dağıtım bulalım ben zaten biliyorum da. @ubiiyy @KatakiNotFound @Xitana

Forcess bana şimdi açık açık risk var mı güvenilir mi Windows'tan farkı ne kasar mı geri Win dönebilir miyim her şey bahseder misin?

Windows'a geri dönersin USB ile Linux'un hafif dağıtımlarını kullanacağız senin sistemin için. Linux'a öyle kolay kolay virüs giremez ama yine de dikkatli ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu her şey burada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'tan çok farkı var en büyüğü Windows'un can sıkan telemetrisi gibi.
balenaEtcher gibi yazılımlar sayesinde Windows USB hazırlayabilirsin.

Açık kaynaklı olduğu için indirdiğiniz şeylere dikkat ederseniz Windows'tan daha güvenli. Windows'a geri dönebilirsiniz. Neyi merak ettiğinizi söylerseniz daha rahat yardımcı olabiliriz.

Bu sisteme göre LGS senem daha iyi bir performans istiyorum hem FPS artışında hem RAM kullanma her şey bir de Windows gibi kullanabilir miyim alışır mıyım yani?

Alışırsın zamanla. Ben 11 kullanıcısıyım ek olarak Linux düşünüyorum.

Bu sisteme göre LGS senem daha iyi bir performans istiyorum hem FPS artışında hem RAM kullanma her şey bir de Windows gibi kullanabilir miyim alışır mıyım yani?

LGS senense daha son kullanıcı dağıtımlara yönelmen gerek, çünkü Linux gerçekten zaman işi alışmak olsun terminal olsun zaman ister Mint Xfce önerebilirim.

LGS senesi umarım sıkıntı çıkmaz bu bilgilere göre.

Bir sistem önerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…