Linux nasıl Windows gibi kullanılır?

Abim ne anlatıyorsun sen sabah 7 gibi bir dışarı çık derin nefes al çimene dokun biraz bankta otur kuşları yemle falan, heh? senin içinde iyi olur.

Abim ne anlatıyorsun sen sabah 7 gibi bir dışarı çık derin nefes al çimene dokun biraz bankta otur kuşları yemle falan, heh? Senin içinde iyi olur.

7 benim için çok geç vakit.
5.5 ile 6 arasında her zaman yürüyüş yapıp, kediler ile selamlaşıyorum.

Bana önerdiğini kendin yapsaydın bu kafada olmazdın.

Hocam eline sağlık çok güzel yazmışsın. Bu yazdıklarını anlamayan adamın linuxla işi olmasın zaten uzak dursun, community kaliteli kalsın.

Acı çekiyorum ve kısayollarım ve görünüm Windows'la tamamen aynı olmalı yoksa kullanamıyorum nasıl basitçe özelleştirme yapabilirim?

Random bir distroyu windowsa benzetene kadar zaten windows a benzer sekilde tasarlanmis distrolara sans vermeye calis.

Kullanici aliskanligi onemlidir, birakmak zordur ama yine de farkli platformlarinda bir seyi nasil yaptiklarinin arkasindaki mantigi anlamaya calisabilirsin. Belki windows her seyi en iyi sekilde yapmiyordur?

Neticede isletim sistemini bilgisayardaki diger islerimizi halletmek icin kullaniyoruz. Isine gelmiyorsa baskasini kullanirsin ve problem cozulur. Herkes Linux kullanabilecek diye bir sey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…