Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.965 Makaleler 18 Çözümler 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #11 GriAdam dedi: Bilgisayarlarda yüklü gelmiyor ya hani ne bileyim çok tuhaf geliyor. Hala varlığına bile inanamıyorum deli miyim ne Genişletmek için tıkla... FreeDOS ne güne var hocam. İçinde bir şey yapılmıyor o ayrı.
GriAdam dedi: Bilgisayarlarda yüklü gelmiyor ya hani ne bileyim çok tuhaf geliyor. Hala varlığına bile inanamıyorum deli miyim ne Genişletmek için tıkla... FreeDOS ne güne var hocam. İçinde bir şey yapılmıyor o ayrı.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.263 Çözümler 2 17 Ağustos 2024 #12 tempestian dedi: Kime göre? Eki Görüntüle 2286936 Ubuntu ile yüklü gelen birçok laptop bulunuyor aslında sadece siz araştırmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Mr Robot da Elliot da böyle değişik bir Windows kullanıyordu neydi o?
tempestian dedi: Kime göre? Eki Görüntüle 2286936 Ubuntu ile yüklü gelen birçok laptop bulunuyor aslında sadece siz araştırmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Mr Robot da Elliot da böyle değişik bir Windows kullanıyordu neydi o?
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.817 Makaleler 38 Çözümler 264 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #13 GriAdam dedi: Mr Robot da Elliot da böyle değişik bir Windows kullanıyordu neydi o? Genişletmek için tıkla... Kali Linux. Windows değil.
GriAdam dedi: Mr Robot da Elliot da böyle değişik bir Windows kullanıyordu neydi o? Genişletmek için tıkla... Kali Linux. Windows değil.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.263 Çözümler 2 17 Ağustos 2024 #14 Nazuna Nanakusa dedi: FreeDOS ne güne var hocam. İçinde bir şey yapılmıyor o ayrı. Genişletmek için tıkla... Bir şey yapılmıyor derken?
Nazuna Nanakusa dedi: FreeDOS ne güne var hocam. İçinde bir şey yapılmıyor o ayrı. Genişletmek için tıkla... Bir şey yapılmıyor derken?
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.965 Makaleler 18 Çözümler 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #15 GriAdam dedi: Mr robot da elliot da böyle değişik bir Windows kullanıyordu neydi o? Genişletmek için tıkla... Windows 95 ya da 98 olabilir.
GriAdam dedi: Mr robot da elliot da böyle değişik bir Windows kullanıyordu neydi o? Genişletmek için tıkla... Windows 95 ya da 98 olabilir.
darkinbox Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 17 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri w3schools.com Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 17 Ağustos 2024 #16 uchiha249 dedi: Bilgisayara kurarım belki. Biraz araştırınca hoşuma gitti. Mesela yeni bir PC alıp ona Linux kursam ne için kullanabilirim? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ( + ) Sevilecek bir arayüzü vardır. Dilediğiniz şekilde özelleştirebilirsiniz. Gizlilik ön konumdadır. Güvenlik konusunda hassas bir işletim sistemi değildir ve bir tıklama ile stealer vb yemezsiniz. Portable Serverlar için çok yayındır. ( - ) Açıkları çoktur ve kerneli sızdırılmıştır. Dilediğiniz şeye dilediğiniz zaman ulaşabileceğiniz bir işletim sistemi değildir. Güvenlik konusunda iyi olmasının yanında 0 virüs diye bir şey yoktur. Güvenlik uzmanları tarafından kullanılmasının yanında siyah hackerlar tarafından da kullanılmaktadır. Benim tercih edeceğim bir işletim sistemi değil, şu anda windows'dan memnunum zaten ne istersem önüme sunuluyor windows tarafından, iyi günler!
uchiha249 dedi: Bilgisayara kurarım belki. Biraz araştırınca hoşuma gitti. Mesela yeni bir PC alıp ona Linux kursam ne için kullanabilirim? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ( + ) Sevilecek bir arayüzü vardır. Dilediğiniz şekilde özelleştirebilirsiniz. Gizlilik ön konumdadır. Güvenlik konusunda hassas bir işletim sistemi değildir ve bir tıklama ile stealer vb yemezsiniz. Portable Serverlar için çok yayındır. ( - ) Açıkları çoktur ve kerneli sızdırılmıştır. Dilediğiniz şeye dilediğiniz zaman ulaşabileceğiniz bir işletim sistemi değildir. Güvenlik konusunda iyi olmasının yanında 0 virüs diye bir şey yoktur. Güvenlik uzmanları tarafından kullanılmasının yanında siyah hackerlar tarafından da kullanılmaktadır. Benim tercih edeceğim bir işletim sistemi değil, şu anda windows'dan memnunum zaten ne istersem önüme sunuluyor windows tarafından, iyi günler!
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.965 Makaleler 18 Çözümler 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #17 GriAdam dedi: Bir şey yapılmıyor derken? Genişletmek için tıkla... Bizi boş bir sayfa karşılıyordu galiba.
GriAdam dedi: Bir şey yapılmıyor derken? Genişletmek için tıkla... Bizi boş bir sayfa karşılıyordu galiba.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.817 Makaleler 38 Çözümler 264 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #18 darkinbox dedi: Açıkları çoktur ve kerneli sızdırılmıştır. Genişletmek için tıkla... Açık kaynak = Sızdırılmış olmak mı?
darkinbox dedi: Açıkları çoktur ve kerneli sızdırılmıştır. Genişletmek için tıkla... Açık kaynak = Sızdırılmış olmak mı?
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.263 Çözümler 2 17 Ağustos 2024 #19 tempestian dedi: Kali Linux. Windows değil. Genişletmek için tıkla... Pardon bayağı da bilgisayarda var epey de gördüm Linux ama Ubuntu bulamadım. Nazuna Nanakusa dedi: Windows 95 ya da 98 olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok o çok eski Pardus linuxmuş. Pardon kali linuxmuş @Regicide
tempestian dedi: Kali Linux. Windows değil. Genişletmek için tıkla... Pardon bayağı da bilgisayarda var epey de gördüm Linux ama Ubuntu bulamadım. Nazuna Nanakusa dedi: Windows 95 ya da 98 olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok o çok eski Pardus linuxmuş. Pardon kali linuxmuş @Regicide
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #20 Muhtemelen Windows sandığınız şey Linux Mint, elliot bir dönem kullanıyordu. GriAdam dedi: Pardon bayağı da bilgisayarda var epey de gördüm Linux ama Ubuntu bulamadım. Yok o çok eski Pardus linuxmuş. Pardon Kali linuxmuş @Regicide Genişletmek için tıkla... Kali ile kurulu laptop ilginç , konsept biraz farklı galiba.
Muhtemelen Windows sandığınız şey Linux Mint, elliot bir dönem kullanıyordu. GriAdam dedi: Pardon bayağı da bilgisayarda var epey de gördüm Linux ama Ubuntu bulamadım. Yok o çok eski Pardus linuxmuş. Pardon Kali linuxmuş @Regicide Genişletmek için tıkla... Kali ile kurulu laptop ilginç , konsept biraz farklı galiba.