2015'e kadar 1GB ramli bilgisayarda Windows 8.1 kullanıyordum ve performans sorunu yaşıyordum. Bunun Windows'la ilgili olduğunu düşünürdüm. Taa ki güzel bir bilgisayar alana kadar.
Ubuntu 22 ile birlikte MySQL kurabilmek adına en aşağı 2GB ram olması gerekiyor yoksa güncel MySQL kuramıyorsunuz. O zaman bu cümlenizden diyorum ki;Ubuntu ve diğer Linux vakfı üyeleri, insanlara yeni donanım aldırmak için gereksinim yükseltiyor.. Şayet Ubuntu 20'da son sürüm MySQL kurabiliiyordunuz 2GB ramle fakat yeni gelen güncelleme ile artık onun da önüne geçtiler.
Bugün bu sitede gezerken bile hareket ve davranışlarınız takip ediliyor. Technopat tarafından.
Sosyal medya uygulamaları ve diğer popüler uygulamalara girmeme gerek yok. Varsın bu adamlarda toplasın umru
Masaüstümde değişik grafikler olmasına gerek yok. Gerektiği kadar kişiselleştirme sunduğuna inanıyorum. Mahremiyet konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Bana seçim hakkı veriyor.
Benim saçma saçma Linux işleriyle uğraşacak vaktim ve zamanım yok. Bütün şirketlerin ana odağı Windows. Gerek driver, gerek destek, gerek sorun/çözüm konusunda.
Size son cümlem. Linux'ün gün geçtikçe geliştiğini, daha iyi yerlere geleceğini vs. söylüyorsunuz.
Ben zaten daha iyi yerdeki işletim sistemini kullanıyorum. Yatırım bekleme gibi bir sorunum yok.