AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 15 Nisan 2021 #21 runit dedi: Linux dağıtımı diyorsan Mint olabilir. Genelde yeni başlayanlara öneriyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam Dual Boot işlemi daha önce hiç yapmadım. Nasıl yapacağım kısmında bir video veya rehber atarsanız çok yardımcı olursunuz.
runit dedi: Linux dağıtımı diyorsan Mint olabilir. Genelde yeni başlayanlara öneriyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam Dual Boot işlemi daha önce hiç yapmadım. Nasıl yapacağım kısmında bir video veya rehber atarsanız çok yardımcı olursunuz.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.612 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #22 Kullanılır şu an sanal makineden yazıyorum eğer driver sorunum ve oynadığım oyunları destekleseydi kullanırdım.
Kullanılır şu an sanal makineden yazıyorum eğer driver sorunum ve oynadığım oyunları destekleseydi kullanırdım.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 15 Nisan 2021 #23 AdamOlanaÇokBile dedi: Hocam Dual Boot işlemi daha önce hiç yapmadım. Nasıl yapacağım kısmında bir video veya rehber atarsanız çok yardımcı olursunuz. Genişletmek için tıkla... Burada Ubuntu için anlatmış ama Mint'de ubuntu tabanlı, yani video'dakiler geçerli.
AdamOlanaÇokBile dedi: Hocam Dual Boot işlemi daha önce hiç yapmadım. Nasıl yapacağım kısmında bir video veya rehber atarsanız çok yardımcı olursunuz. Genişletmek için tıkla... Burada Ubuntu için anlatmış ama Mint'de ubuntu tabanlı, yani video'dakiler geçerli.