Linux nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Arkadaşlar bana Linux hakkında kısa bilgi verir misiniz? Ne işe yarar? Bu sistemde ne yapılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux, özgür ve açık kaynak kodlu bir işletim sistemi çekirdeğidir. Bunun ücretsiz, işletim sistemi dağıtımları vardır.

Linux dağıtımları - Vikipedi

Linux'u genel olarak özgür olarak geliştirmek isteyen insanlar kullanır. Bir de Hacker'lar...

Ücretsiz olması da ayrı bir cazibe katıyor. Ama ücretsiz olması yanlış anlaşılmasın. Normal bir kullanıcının Linux yerine Windows kullanması daha iyidir.

Linux - Vikipedi

Son düzenleme:
Linux'dan bizim PC'lerimize saldırı yapa bilirler mi Hackerlar? Yaparlarsa bunun önlemi var mıdır?

Bence bu görüşe katılmıyorum. Ben bilgisayarımda Ubuntu 13.10 kullanıyorum ve Windows 8.1 kadar iyi olduğunu bile söyleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben comodo anti virüs kullanıyordum çok fazla yer kaplıyordu şimdi arada bir combofix ile temizleme yapıyorum birde haftada bir jetclean ile hızlandırma yapıyorum olur mu ?

Bence bu görüşe katılmıyorum. Ben bilgisayarımda Ubuntu 13.10 kullanıyorum ve Windows 8.1 kadar iyi olduğunu bile söyleyebilirim.
Normal bir kullanıcıya; gerek verilen destek, gerek başka sıkıntılardan dolayı Linux önermiyoruz. Windows'u da övmüyoruz sadece uygun olan ne ise onu önermeye çalışıyoruz. Kendimizi kısıtlamamak lazım.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…