2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 10 Ekim 2020 #1 Linux görünümünü bu yöntemler ile daha iyi bir hale getirebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2020
Linux görünümünü bu yöntemler ile daha iyi bir hale getirebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 10 Ekim 2020 #2 GTK versiyonunu öğrenin, ona göre ikonlar ve temalar indirin. Bu kadar basit zaten.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 10 Ekim 2020 #3 261538 dedi: Linux görünümünü bu yöntemler ile daha iyi bir hale getirebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Linux Adobe programlarını desteklese uçarak geçeceğim.
261538 dedi: Linux görünümünü bu yöntemler ile daha iyi bir hale getirebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Linux Adobe programlarını desteklese uçarak geçeceğim.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 10 Ekim 2020 #4 hadwiger dedi: Linux Adobe programlarını desteklese uçarak geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam, Adobe uygulamalarını kullanma düzeyiniz benim gibi arada bir ise, direk geçin Linux'a.
hadwiger dedi: Linux Adobe programlarını desteklese uçarak geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam, Adobe uygulamalarını kullanma düzeyiniz benim gibi arada bir ise, direk geçin Linux'a.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 2 Aralık 2020 #5 Silinen üye dedi: Hocam, Adobe uygulamalarını kullanma düzeyiniz benim gibi arada bir ise, direk geçin Linux'a. Genişletmek için tıkla... Keşke öyle olsa ama değil. Creative Cloud satın almışken geçmek istemiyorum pek. Freelancer olmak için kendimi geliştiriyorum.
Silinen üye dedi: Hocam, Adobe uygulamalarını kullanma düzeyiniz benim gibi arada bir ise, direk geçin Linux'a. Genişletmek için tıkla... Keşke öyle olsa ama değil. Creative Cloud satın almışken geçmek istemiyorum pek. Freelancer olmak için kendimi geliştiriyorum.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #6 hadwiger dedi: Linux Adobe programlarını desteklese uçarak geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Özel işinde Windows, keyif işinde GNU/Linux ikisini aynı zamanda kullanabilirsin.
hadwiger dedi: Linux Adobe programlarını desteklese uçarak geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Özel işinde Windows, keyif işinde GNU/Linux ikisini aynı zamanda kullanabilirsin.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 2 Aralık 2020 #7 hadwiger dedi: Keşke öyle olsa ama değil. Creative Cloud satın almışken geçmek istemiyorum pek. Freelancer olmak için kendimi geliştiriyorum. Genişletmek için tıkla... Bu mesajı 40 dakika önce atmadığıma eminim, bug oldu sanırım.
hadwiger dedi: Keşke öyle olsa ama değil. Creative Cloud satın almışken geçmek istemiyorum pek. Freelancer olmak için kendimi geliştiriyorum. Genişletmek için tıkla... Bu mesajı 40 dakika önce atmadığıma eminim, bug oldu sanırım.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 2 Aralık 2020 #8 hadwiger dedi: Bu mesajı 40 dakika önce atmadığıma eminim, bug oldu sanırım. Genişletmek için tıkla... Çok net bir şekilde bu mesajı yazdığınızı ben de hatırlıyorum. Hatta daha dün arkadaşlar arası konuşmada aynı kalıbı kullandım Creative Cloud almışken Linux şu an benim için de imkansız gibi duruyor.
hadwiger dedi: Bu mesajı 40 dakika önce atmadığıma eminim, bug oldu sanırım. Genişletmek için tıkla... Çok net bir şekilde bu mesajı yazdığınızı ben de hatırlıyorum. Hatta daha dün arkadaşlar arası konuşmada aynı kalıbı kullandım Creative Cloud almışken Linux şu an benim için de imkansız gibi duruyor.
linux_user Zeptopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 3 13 Ocak 2022 #9 hadwiger dedi: Linux Adobe programlarını desteklese uçarak geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Dual boot yapabilirsin aslında.
hadwiger dedi: Linux Adobe programlarını desteklese uçarak geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Dual boot yapabilirsin aslında.
ihsank48 Hectopat Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 13 Ocak 2022 #10 Autodesk ve Adobe programları desteklense bende geçeceğim.