Buradaki bir çok insanın aksine ben Ubuntu veya onu baz alan herhangi bir dağıtım kullanmanı tavsiye etmiyorum. Daha özgür ve daha stabil alternatifler varken Ubuntu abartılmış bir dağıtım bence.
Buradaki birçok insanın aksine ben Ubuntu veya onu baz alan herhangi bir dağıtım kullanmanı tavsiye etmiyorum. Daha özgür ve daha stabil alternatifler varken Ubuntu abartılmış bir dağıtım bence.
@AnonimBiri adlı forum kullanıcımızın masaüstü görüntüsü. Belki o size yardımcı olabilir. Paketin adı da KDE Plasma Candy İcons. Böyle bi' durumla karşılaşırsam mutlaka Google görsel aratmayı kullanırım. İlgili technopat konusu
Anladım, Rufus'dan Syslinux bootloaderını yüklüyor. Onu yapmayacaksın, direk isoyu yaz.
Düzenleme: Dur hayır, USB'ye syslinux yükle seçeneğini bulamadım Rufus'ta? Syslinux derken ne bahsediyorsun? @Kainny
Düzenleme: Pardon varmış, rufus sonradan gösterdi. Ama onu kullanma, ISO yaz.
Görev Başarılı! Hayran oldum ne kadar güzel bir arayüzü var bu Kubuntu'nun! @AnonimBiri nin kullandığı wallpaperda dünyanın derinliklerinde değil iki dakikada buldum Sadece temasını yapamadım ondanda bir şey olmaz canım