Linux olmadan olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum PS4 mesela çoğu oyunu güzel oynatıyor nedeni nedir? Optimizasyon.
Windows tarafı bir şeyleri optimize etmiyor mesela. Yeni çözümler getiriyor ama kaynak kullanımı artıyor. Bundan ötürü de insanlar yeni donanım alma gereği duyuyor.

Güncel Linux ise HDD'de bile güzel çalışabiliyor.

Gereksiz şeylerden kasttetiğim neydi? Bu konu bence güzel ve ben taraflı olsam bile insanlara güzel davranıyorum.

Hiç de dedikleri gibi bir işletim sistemi değil bir ton dağıtım var zorunluluktan ofiste Windows kullanıyorum gereksiz bir ton program boştayken yediği RAM miktarı kabul edilebilir seviyede değil çok yavaş çokça hatası var kesinlikle Linux dağıtımlarında böyle bir sorun görmedim çözülemeyecek problem diye bir şey yok Linux dağıtımlarında. Senelerdir kendi evimde Linux kullanıyorum gidip Arch Linux videoları izleyip "eheeğğ her şeyi terminalden yapıyoruz olmaz böyle şey" diyorlar açıkçası Linux Mint kullanan bir kullanıcının Terminale hiç denebilecek kadar az girdiğini söyleyebilirim.

Konunun başlangıcında cümlelerin sonunda hep hantal gereksiz ifadeleri var ondan
Evet hantal kelimesi vardır. Çünkü Windows, Linux işletim sistemine göre hantaldır.
Gereksiz kelimesini nerede kullandım bilmiyorum ama büyük ihtimalle gereksiz hizmetler ve uygulamar vardır Windows'ta, ondan demişimdir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…