Linux olmadan olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Karşıt Madde evet. Bazen bir şeyler deneyesim geliyor. Kurcalıyorum. Cinnamon ile başladım. Sonra GNOME, XFCE (bunlarda sistem dondu). Şu an LXQt'dayım. Çok mutluyum bu masa üstü ortamımdan.
Benim de en sevdiğim XFCE. Çok kolay özelleşiyor, kaynak kullanımlar az ve bilgisayarı hızlandırıyor bayağı.

Ben son 1 ayda 3 kere Windows kurmak zorunda kaldim, benim dogamda herseyi ayrintilarina kadar optimize etmek vardir ve Windows buna hic uygun bir isletim sistemi degil her an cokebiliyor ve tamir edilemez hale geliyor. Linux'ta boyle bir sorun da yasamiyorum yeni bir laptop aldigimda kuruyorum ve laptopu satana kadar ayni kurulumu kullaniyorum. Sadece keyfi amaclarla yeniden kuruyorum yoksa ihtiyac yok.

Windows cennet cennet! Sakın Linux'a gelmeyin biz sürünüyoruz burada. Kurulu düzenim olmasa 1 dakika durmam burnumda tütüyor Windows'um.
Eğer konuyu 1. sayfadan buraya kadar okursanız, Windows savunanların yüzde 99'unun saçma sapan mesajlar yazdığına tanık olursunuz.

Ne doğru bilgi verdiler, ne de doğru düzgün eleştiri yaptılar.

Bence en komiği de sudouser olmayan kullanıcıyı hata sanan biri idi.

Justin Bieber dinleyenlerin %99'u da ayni sekilde davraniyordur muhtemelen. Hayat boyle bir sey suru psikolojisi diye bir sey var. Daha cok zeka sorunlu insanlarda belirgin oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…