Linux olmadan olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben Linux gömen Windows kullanıcısı neredeyse görmedim. Çünkü kendi kullanıcıları hariç kimsenin umurunda değil.

Görmediniz mi? Komik. Diger Windows vs Linux konularini okuyun lutfen.
Ekstra olarak Windows gomenlerin hepsi Windows kullanmis kisiler ama Linux'a laf atanlarin ne kadar deneyimi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kime göre yetersiz, neye göre yavaş?

Windows'ta hiçbir şekilde kontrol edemiyor musun?

Linux'taki ihtiyaç fazlası uygulamalar Windows'takilerle kıyaslanabilir düzeyde mi?
İş görecek düzeyde yetecek kadar program ve hızlı performansı da. Windows'ta bol ama herkes bir tane kullanıyor. Kimse Photoshop varken, Gimp Krita kullanmıyor misali.
Linux'ta da yetiyor bunlar ve Windows gibi hantal bir işletim sistemi değil.

Hangi gundelik ihtiyacini karsilamadi? Gundelik dedigimiz; internette gezinme, offis programlari kullanma, yazi yazma, video izleme, muzik dinleme.

Farklı olucam derken komik duruma düşmeyin ben kendim Kali Linux kullancısıyım zaten Linux'da işime yarayacak programları kullanıp kapatıyorum. Gelip burada Linux'u vatan toprakları gibi savunmayın.

Anladim (?)
Paket yoneticisinin nesi kotu acaba? Hiçbir seyini begenmemissiniz ya.

Ya birader beğenmiyorum sevmiyorum her beğenmediğim yoruma niye cevap veriyorsun kullanmak istemiyorum belki oyunlarımı açmıyor belki sürücülerim desteklemiyor zorla mı olum gidin öteye Linux kullanın size karışan yok deli misiniz?

Farklı olacağım derken komik duruma düşmeyin ben kendim Kali Linux kullancısıyım zaten Linux'da işime yarayacak programları kullanıp kapatıyorum. Gelip burada Linux'u vatan toprakları gibi savunmayın.

Kali Linux gündelik için kullanılacak bir Linux değil ki üstat. Niye komik duruma düşeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…