Linux olmadan olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
IOS gerçekten çok kaliteli bir işletim sistemi aynı babası Mac OS gibi.
Öyle hocam şakayı bir kenara atarsak. Zaten popüler OS'ların popüler olmasının da bir sebebi var illaki. Apple yazılım işini iyi yapıyor. Para olsa ilk yapacağım bir tane sistem dizip yanına Macbook almak olur.
Ellerinize sağlık çok güzel özetlemişsiniz.
Teşekkür ederim hocam. 67 sayfa konusunun özeti çok zor olmadı ama olsun xd.
 

Aga sen hakiki Linux! Cusun sanki kendin kodlamış gibi her yerde Linux'u övüyorsun.
 
Mac kapalılığını sevmediğim için hiç gireceğim top değil ben Windows + Linux Dual Bootum ile çok ama çok mutluyum
Tablet dediğin cihazın IOS olması şart ama, eğer alınacaksa IOS olmalı.
 
Evet Enginar hocam, oyle dedim zaten.
Sirf oyun oynayan birine Linux onermem.
Oyun disinda hicbir konuda windows'un artisini gormuyorum. Photoshop, render gibi isler icin macOS var, kalan isler Linux ile halledilebiliyor.
 
Mac kapalılığını sevmediğim için hiç gireceğim top değil ben Windows + Linux Dual Bootum ile çok ama çok mutluyum
Saygı duyarım hocam. Ben de sistem dizersem sizin gibi Win + Linux yaparım büyük ihtimal. Çok fazla Linux deneyimim olmadı ama kesinlikle girmek istiyorum. Şu anki laptopuma Linux kullanmak iyi olurdu ama 1-2 aya sınavlar başlayacak ve o aralıkta Linux'a alışabileceğimi, alışsam da oradan finallerimi yapabileceğimi sanmıyorum. Bir de yakın zamanda bilgisayar alma durumum var ve bu kullandığım laptopta kendime bi düzen kurdum ve Linux'a kurup alışmaya çalışmaya üşeniyorum xd. Yeni bilgisayar alınırsa bu laptopa direkt Linux Mint kuracağım alışmaya başlayacağım.
Tablet dediğin cihazın IOS olması şart ama, eğer alınacaksa IOS olmalı.
Tablette domine etmiş zaten Apple. Ya iPad ya hiç oluyor dediğiniz gibi. Rekabet edebilecek birileri çıksa çok güzel şeyler olabilir.
 
Aga sen hakiki Linux! Cusun sanki kendin kodlamış gibi her yerde Linux'u övüyorsun.
Övülmeyecek gibi mi?
Bedava, gizlilik ön planda, ihtiyaç fazlası program var. Çok hızlı, çok güçlü;

Aga sen hakiki Linux! Cusun sanki kendin kodlamış gibi her yerde Linux'u övüyorsun.
Windows 10'da överim. Çok iyi modifiye ederseniz ama.
 
Yok ya o anlamda degil Bilgisayari zaten varsa eyvallah, winzort kursun ama bilgisayar yoksa mac alsin gecsin (Sadece render, photoshop yapilacagini varsayiyorum.)
Render konusu biraz karışık hocam, işlemci renderı alan programlarda Windows sistem yine daha mantıklı çünkü Apple ne verdiyse onu kullanmak yerine iki tane Xeon'u tek kasaya takıp alabiliyorsunuz.

Render tray kullanılıyorsa da Mac yine mantıksız oluyor.

Photoshop vs için daha iyiler yalan yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…