Linux olmadan olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben Windows 7 kullanıyorum ama burada Windows 10 gözüküyorum.

19 yaşındayım, 17 yaşımdan beri Linux kullanıyorum. Linux'a alıştıktan sonra çok büyük rahatlıklar sağladı bana. Linux Zen kernel <3

Bir ara dual boot olarak hem Linux hem de Windows kullanıyordum ancak geçen yılın eylül ayından beri yalnızca Arch Linux kullanmaya başladım. Ara sıra config dosyalarıyla çatışmam dışında bir problemim yok. Windowsta durmadan mavi ekran hatası alan bilgisayarım, koskoca 2 yılda Linuxta sadece 1 tane kernel panic hatası aldı.

Hayatımın geri kalanını Linux ile geçirmeye kararlıyım. Linux olmadan asla olmaz

Ben Windows 7 kullanıyorum ama burada Windows 10 gözüküyorum.
Windows 7'de güzel. Çok az kaynak kullanımı ile 2020'e kadar çok performanslıydı ama sonra Microsoft fişini çekti. Tabii kullanan kullandı yine.

Tek Micorosoft değil, Intel ve AMD'de kesti desteği. Yeni işlemci kullanınca, uyumlu değil hatası veriyor sürekli.

Windows 7 2024 sonlarına kadar kullanılmaya devam eder diye düşünüyorum seveni çok çünkü.

Kullanırsın ama güncel uygulamaz az olur.

Vaktimi okulda ve Technopat sosyalde geçiriyorum genelde güncel uygulamalara çok da ihtiyacım olmuyor okuldaki PC'ler bile Windows 7'yken ben Windows sürümümü yükseltme itiyacı duymuyorum.

Vaktimi okulda ve Technopat sosyalde geçiriyorum genelde güncel uygulamalara çok da ihtiyacım olmuyor okuldaki PC'ler bile Windows 7'yken ben Windows sürümümü yükseltme itiyacı duymuyorum.
Linux'a gel o zaman. Hızlı, güçlü ve performanslı. Ayrıca güvenli.

Linux'a gel o zaman. Hızlı, güçlü ve performanslı. Ayrıca güvenli.

Ben Windows'a çok alıştım Linux'a geçmek benim için dilini bilmediğim bir ülkeye taşınmak gibi olur ana yine de teklifin için teşekkürler.

Linux, iyidir, güzeldir. Ama Windows 11 daha iyi gibi. Windows 11'de WSL kullanarak Linux kullanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…