Linux olmadan olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1. Gizliliğime değer veriyorum. Linux'ta saçma sapan bir şirketin her adımımı izlememesini seviyorum.
  2. İnternette site site dolaşıp uygulamanın exe dosyasını aramaktansa Linux deposundaki güvenilir programları hızlı biçimde kurmak ve tek bir komutla tüm sistemi uygulamalarla birlikte güncellemeyi seviyorum.
  3. Masaüstünü sonsuz özelleştirme şansım olmasını seviyorum.
  4. Arka planda ne olduğunu bilmediğim tonla program olmamasını seviyorum.
  5. Config dosyalarıyla özelleştirebildiğim hatta çekirdeğine kadar kendim değiştirebildiğim bir işletim sistemi kullanmak kullanıcı için mükemmel bir zevk.
  6. Microsoft'un umursamaz çalışanlarından yardım beklemek yerine sorunlarımı kendim çözebilmeyi, çözemezsem de Linux topluluğuna sorabilmeyi seviyorum. Linux açık kaynaklı olduğu için sorunları hepimiz hızlıca görüp çözebiliyoruz. Windows açık kaynaklı olmadığı için birilerinden yardım beklemek zorundasınız.
  7. Sistem çöker ve açılmazsa dosyalarımı kaybetmemeyi, btrfs sayesinde tüm sistemimi geri alabilmeyi seviyorum. Yanlışlıkla sildiğim dosyaları bu şekilde geri alabilmeyi seviyorum.
  8. Yaptığım qt, kvantum ve gtk temaları ile tüm uygulamaları birdenbire özelleştirebilmeyi seviyorum.
  9. Windows'taki gibi sadece tek varsayılan dosya yöneticisi, ayarlar uygulaması yerine ne istersem sistemime onu ben kuruyorum. İstemediğim gereksiz varsayılanlar, silinemeyen programlar olmuyor.

Bunlar gibi rahatlıklarım varken Windows kullanacak kadar zevksiz değilim.

Bunu yazmak içinde kod yazıyomusun ?

Yaptığın herşeyi windows da mause ilede 3-5 saniyede yapabiliyorum. Bariz şekilde çöpüx tam amele işi. Windows gibi bir rahatlık varken amele olmaya gerek yok.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…