Linux olmadan olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
olay o cümlede değil. bi mod var nezaman linüx e bişey desem sanki vatanı savunur gibi banlıyo. afk kendisi galiba sütünü içip yatmış bu saatlerde
Yanlış bilgi verirsen "yanlış bilgi" verdin diye banlanırsın, normal o.
Sen şu an bilgi vermiyorsun, sadece bir şey diyorsun havadan sudan .

32GB Ram var Linux kullaniyorum, Linux kullanacagim. Senin gibilere laf anlatilmaz zaten ugrasmayacagim artik.

Saçma sapan kod yazmadan her işini rahatlıkla yapabilmek yeter bence. İki websitesi giricem diye kod yazmakmı ? 2023 de yaşıyoruz. Ha sizin beyin ms-dos da kalmışsa bişey diyemem. Desemde anlayamazsın zaatn.
Ne kodu kardesim? Sen msdos'da kalmissin galiba. Tikliyorum tarayicim aciliyor. Bu kadar.
Linux'u ne saniyorsun cok merak ediyorum.

Son düzenleme:
32 GB RAM var Linux kullanıyorum, Linux kullanacagim. Senin gibilere laf anlatilmaz zaten ugrasmayacagim artik.

Ne kodu kardesim? Sen MS-DOS'da kalmissin galiba. Tikliyorum tarayicim aciliyor. Bu kadar.
Linux'u ne saniyorsun cok merak ediyorum.

Linux'ta RAM'e ne gerek var üstat, çıkar RAM'i çalışır öyle ;

Son düzenleme:
Bunu yazmak içinde kod yazıyomusun ?

Yaptığın herşeyi windows da mause ilede 3-5 saniyede yapabiliyorum. Bariz şekilde çöpüx tam amele işi. Windows gibi bir rahatlık varken amele olmaya gerek yok.
  1. Kod değil komut.
  2. Komutlarla yapmak, Windows'ta ayarları açıp yapmaktan daha hızlı.

Linux yazılım için iyi olabilir ama Windows hem yazılım hem oyun.

Yoo. Şak şuk yapıyorum. Yazılım harici Linux gerçekten gereksiz.
Usta biz da komut yazarak "şak şuk" yapıyoruz zaten. Yazdıklarımız kod değil komut ve bir satırı bile doldurmuyorlar genelde. Hala daha klavyeye bakıp doğru tuşu arayarak yazmadığın sürece büyük bir hız kaybı söz konusu değil.

Ek olarak sen bir yazılım indirmek istediğine Windowsta önce internette arama yapıp indirme yolunu bulman lazım, bunu yaparken de virüs içerebilecek kaynaklardan da kaçınman gerekiyor. Linuxta buna gerek yok, tek komutunla güvenilir repodan indiriyor paketi işletim sistemi.

Ben de uzun bir süredir Linux kullanmıyorum oyun oynadığım için ama sırf 2 3 komut yazdın diye Linux'a öcü gözüyle bakmaya gerek yok. Onun da tıpkı Windows gibi dosya yöneticisi var, arayüzü var, dağıtıma göre uygulama mağazası var, medya oynatıcıları var vs..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…