Linux olmadan olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlam temellere kurmuşuz demek ki. Sizde anca her hafta güncelleme alın. Temeli atamayıp dalga gecince gelen pişmanlık hissi.
Aynen, temeli saglam oldugundan ikide bir mavi ekran veriyor. Temeli saglam oldugundan ne oldugu belli olmayan hatalar cikariyor ve performansi kotu.
Microsoft bile windows'a güvenmiyor ve kendi sunucularinda Linux kullaniyor.
Evet, her hafta guncelleme aliyoruz. Bu sayede sistemi her zaman en guncel teknolojilerle kullanabiliyoruz. En kucuk bir bug'in duzeltilmesi icin aylarca beklemiyoruz

Sağlam temellere kurmuşuz demek ki. Sizde anca her hafta güncelleme alın. Temeli atamayıp dalga gecince gelen pişmanlık hissi.
Sen de mi temel attın orada ? Sağlam temel mi? Mavi ekran hataları yerini yeşil ekrana bıraktı .

Bu espiriden sonra senin karnel panikledimi ? Yoksa amd kullanıp su adamamı dönüştün. wattman.
Espri yok, soru sordum. Ayırca hala mavi, yeşil ekran hatası veriyor Windows 11. Linux'ta ben kernel panik yaşamadım hayatım boyunca. Yaşayanda doğrudan müdahele ettiği için yada donanımı bozuk olduğu içi yaşamıştır şu zamanlarda.

Ama Windows'ta yaşıyorum her daim.

Bu espiriden sonra senin karnel panikledimi ? Yoksa amd kullanıp su adamamı dönüştün. wattman.
Linux'a laf atarken konu amd'ye nasil geldi xD Ne yaoacagini sasirdi windows'u savunacagim diye. Kernel panic hatasi aşırı nadir bir hatadır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…