Ya gercekten çok komik. Adamlar rakip isletim sistemlerini kullaniyor diyorum sen ne diyorsun xD
winZort Server edition'u hic duymadin galiba. Gosteris için yaptiklari çok belli.
Psikolojik destege ihtiyacin var. Suan Linux ve winZort'u karsilastiriyoruz. Sacma sacma mesajlar yazacagina mesajima gercek bir cevap ver. Biz birnsuru neden sunuyoruz, senin tek söylediğin 'çöpüx'.
Buluta hazır işletim sistemi olan Microsoft Windows Server ile güvenliği artırın, veri merkezinizi dönüştürün ve daha hızlı yenilik yapın. En yeni sürümleri inceleyin.
Buluta hazır işletim sistemi olan Microsoft Windows Server ile güvenliği artırın, veri merkezinizi dönüştürün ve daha hızlı yenilik yapın. En yeni sürümleri inceleyin.
O sırada Microsoft'un 1993'den beri geliştirmekte olduğu Windows Server işletim sistemi:
1993'den beri Windows Server işinde ve yapmaya da devam ediyor, yine de tercih edilmiyor çünkü gereksiz fazla kaynak kullanıyor ve ayrıca pek güvenilir de değil zaten. Çökme ihtimali Linux'a kıyasla daha yüksek ve bu işle ilgilenen kimse çökme ihtimalini göze almak istemez.