Linux olmadan olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında çok istiyorum Linux'u kullanmak ama korkuyorum. Aşırı zor geliyor terminal vs.

Linux'u kullanmayı iyi öğretecek bir kanal tavsiyesi verebilecek var mıdır?
Yusuf ipek vardı sanırım. DC sinden ban yedim windows sevdiğimden. max çöpüx kullanan.

Lna yavaş yazın 5v1 atıyom dfkjvn. Max çöpüx militanları.
Tek satır bilgin yok, işletim sisteminin yarısını silmişsin üzgün çalışsın diye, kalan yarıyla Windows övüyorsun. Tamam birader ben de severim Windows da hiç bir şey bilmeden bu kadar uçmak da bizim millete mahsus.

Yusuf ipek vardı sanırım. DC sinden ban yedim windows sevdiğimden. max çöpüx kullanan.
Windows sevdiğinden değil Linux'a sövdüğünden olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

.

RAM kullanımı artınca o kullanılan yerine işlem geciyo zaatn. Sistemler hızlı çalışsın diye ööle. 8GB ram var 4 ünü kullanıyo şuan spotify, opera gx, steam ve bi oyun açık arkada.

Aslında çok istiyorum Linux'u kullanmak ama korkuyorum. Aşırı zor geliyor terminal vs.

Linux'u kullanmayı iyi öğretecek bir kanal tavsiyesi verebilecek var mıdır?
Terminallik işin sen istemediğin sürece olmayacak. Ubuntu gibi bir dağıtım kurarsan, Ubuntu olur, Mint olur, terminal yüzü görmezsin kolay kolay.

A takılırsan da TP yeter de artar. TP yetmediyse de internete yapmaya çalıştığın şeyi yaz askubuntu forumlarında bulursun.

RAM kullanımı artınca o kullanılan yerine işlem geciyo zaatn. Sistemler hızlı çalışsın diye ööle. 8GB ram var 4 ünü kullanıyo şuan spotify, opera gx, steam ve bi oyun açık arkada.
Ona Ram cache deniyor, o toplam ram kullanimina dahil degil. 32GB ram var Linux bosta 600MB kullaniyor ve yine windows'dan daha hizli.

Çokda umrumda deil. çöpüxden ban yesem noolcak.
Cidden psikolojik destege ihtiyacin var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…