Linux oyun icin dagitim onerisi

wilzx

Decapat
Evet arkadaşlar Pop!_OS kullaniyordum oyundada kasma vb yapmiyor ama cok kolay boyle seyleri sevmiyorum yeni maceralara atilmak istiyorum, zor ve oyunlarda is goren dagitim oneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar Pop!_OS kullaniyordum oyundada kasma vb yapmiyor ama cok kolay boyle seyleri sevmiyorum yeni maceralara atilmak istiyorum, zor ve oyunlarda is goren dagitim oneriniz var mı?

Gentoo kurabilirsin. Ya da LFS ile kendi dağıtımını yapabilirsin(!)

Şaka bir yana clearlinux, archlinux projelerine bir bakabilirsin.

Nobara veya Fedora olabilir. Fedora ve Arch Linux tabanı bence oyun için ideal. Arch Linux kuracaksanız LTS kernel kurup 555 sürücüsünü kurmanızı öneririm. 560 sürücüsü hem Windows hem de Linux'ta fazla sorunlu.

Fedora,Arch,OpenSUSE (Testlerime bağlı olarak) NVIDIA'nın bu ara driver sorunları var bu arada her iki tarafdada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…