Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #1 Kullandığım bilgisayarda düşük FPS alıyorum. Herhangi bir Linux dağıtımına geçsem veya başka bir işletim sistemine geçsem oyunlardaki FPS'im artar mı?
Kullandığım bilgisayarda düşük FPS alıyorum. Herhangi bir Linux dağıtımına geçsem veya başka bir işletim sistemine geçsem oyunlardaki FPS'im artar mı?
E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 20 Ağustos 2023 #2 Eğer RAM az ise olabilir.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #3 electurzz dedi: Eğer RAM az ise olabilir. Genişletmek için tıkla... RAM 4 GB.
S Serz Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 154 20 Ağustos 2023 #4 Rub dedi: Kullandığım bilgisayarda düşük FPS alıyorum. Herhangi bir Linux dağıtımına geçsem veya başka bir işletim sistemine geçsem oyunlardaki FPS'im artar mı? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz kötüyse arttırır fakat her oyun linuxu desteklemiyor bunu da bilip yapın bence
Rub dedi: Kullandığım bilgisayarda düşük FPS alıyorum. Herhangi bir Linux dağıtımına geçsem veya başka bir işletim sistemine geçsem oyunlardaki FPS'im artar mı? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz kötüyse arttırır fakat her oyun linuxu desteklemiyor bunu da bilip yapın bence
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #5 Serz dedi: Sisteminiz kötüyse arttırır fakat her oyun linuxu desteklemiyor bunu da bilip yapın bence Genişletmek için tıkla... Zaten böyle bir sistemle her oyunu oynayamam diye düşünüyorum. LoL oynayacağım. Arada roblox falan.
Serz dedi: Sisteminiz kötüyse arttırır fakat her oyun linuxu desteklemiyor bunu da bilip yapın bence Genişletmek için tıkla... Zaten böyle bir sistemle her oyunu oynayamam diye düşünüyorum. LoL oynayacağım. Arada roblox falan.
B bbnos202 Hectopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 20 Ağustos 2023 #6 Öyle aman aman bir performans farkı olmuyor. Yine de boş zamanınız ve ilginiz varsa denemeye değer.
metozk Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: MSI Thin GF63 İşlemci: 12.Nesil Intel Core i7-12650H RAM: 16GB (2x8 GB) DDR4 Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4050 Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #7 Bende aynsını düşünüyordum ama her oyun linuxu desteklemiyor.
Ş Şinasi Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #8 Windows'tan şaşmamayı tercih ederim çoğu oyun Windows'a optimize olarak çıkıyor.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #9 metozk dedi: Bende aynsını düşünüyordum ama her oyun linuxu desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Çok oyun oynamayacağım zaten. Roblox, maximum LoL.
metozk dedi: Bende aynsını düşünüyordum ama her oyun linuxu desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Çok oyun oynamayacağım zaten. Roblox, maximum LoL.
Ş Şinasi Megapat Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #10 Rub dedi: Çok oyun oynamayacağım zaten. Roblox, maximum LoL. Genişletmek için tıkla... Windows'ta daha optimize ve akıcığı çalışacağını düşünüyorum yine de araştırmak lazım zaten LoL ve Roblox gibi oyunlar her bilgisayarda oynanabilecek oyunlar rahatça yine de araştırıp geçip geçmemek sana kalmış.
Rub dedi: Çok oyun oynamayacağım zaten. Roblox, maximum LoL. Genişletmek için tıkla... Windows'ta daha optimize ve akıcığı çalışacağını düşünüyorum yine de araştırmak lazım zaten LoL ve Roblox gibi oyunlar her bilgisayarda oynanabilecek oyunlar rahatça yine de araştırıp geçip geçmemek sana kalmış.