Linux oyun performansını arttırır mı?

Rub

Hectopat
Daha fazla  
Kullandığım bilgisayarda düşük FPS alıyorum. Herhangi bir Linux dağıtımına geçsem veya başka bir işletim sistemine geçsem oyunlardaki FPS'im artar mı?

Kullandığım bilgisayarda düşük FPS alıyorum. Herhangi bir Linux dağıtımına geçsem veya başka bir işletim sistemine geçsem oyunlardaki FPS'im artar mı?
Sisteminiz kötüyse arttırır fakat her oyun linuxu desteklemiyor bunu da bilip yapın bence

Sisteminiz kötüyse arttırır fakat her oyun linuxu desteklemiyor bunu da bilip yapın bence
Zaten böyle bir sistemle her oyunu oynayamam diye düşünüyorum. LoL oynayacağım. Arada roblox falan.

Öyle aman aman bir performans farkı olmuyor. Yine de boş zamanınız ve ilginiz varsa denemeye değer.

İfadeler: Rub
Bende aynsını düşünüyordum ama her oyun linuxu desteklemiyor.

Çok oyun oynamayacağım zaten. Roblox, maximum LoL.

Windows'ta daha optimize ve akıcığı çalışacağını düşünüyorum yine de araştırmak lazım zaten LoL ve Roblox gibi oyunlar her bilgisayarda oynanabilecek oyunlar rahatça yine de araştırıp geçip geçmemek sana kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…