4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 29 Ekim 2023 #1 Sorunumu tam olarak açıklayayım. Root bölümünü genişletmeye çalışıyorum ancak maksimum size ile bölümün boyutu aynı hiçbir şekilde boyutunu arttıramıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2023
Sorunumu tam olarak açıklayayım. Root bölümünü genişletmeye çalışıyorum ancak maksimum size ile bölümün boyutu aynı hiçbir şekilde boyutunu arttıramıyorum.
Çözüm Nizel G 29 Ekim 2023 nvme0n1p4'ün olayı ne? Bir yere bağlı değil, ama 20 GiB alanı kullanılıyor. O bölüm yüzünden genişletemiyorsun. nvme0n1p4'ü sağa taşı veya sil.
nvme0n1p4'ün olayı ne? Bir yere bağlı değil, ama 20 GiB alanı kullanılıyor. O bölüm yüzünden genişletemiyorsun. nvme0n1p4'ü sağa taşı veya sil.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 29 Ekim 2023 #2 nvme0n1p4'ün olayı ne? Bir yere bağlı değil, ama 20 GiB alanı kullanılıyor. O bölüm yüzünden genişletemiyorsun. nvme0n1p4'ü sağa taşı veya sil. Artı 0 Eksi Çözüm
nvme0n1p4'ün olayı ne? Bir yere bağlı değil, ama 20 GiB alanı kullanılıyor. O bölüm yüzünden genişletemiyorsun. nvme0n1p4'ü sağa taşı veya sil.
KS KS 4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 29 Ekim 2023 #3 Nizel G dedi: nvme0n1p4'ün olayı ne? Bir yere bağlı değil, ama 20 GiB alanı kullanılıyor. O bölüm yüzünden genişletemiyorsun. nvme0n1p4'ü sağa taşı veya sil. Genişletmek için tıkla... Linux from Stratch var hocam onun içinde. Dediğinizi bi deneyeyim. Çözüm olarak raporladım hocam bir de bu sağa kaydırmadan neden olmadığını falan açıklayabilir misin? Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: nvme0n1p4'ün olayı ne? Bir yere bağlı değil, ama 20 GiB alanı kullanılıyor. O bölüm yüzünden genişletemiyorsun. nvme0n1p4'ü sağa taşı veya sil. Genişletmek için tıkla... Linux from Stratch var hocam onun içinde. Dediğinizi bi deneyeyim. Çözüm olarak raporladım hocam bir de bu sağa kaydırmadan neden olmadığını falan açıklayabilir misin? Teşekkürler.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 29 Ekim 2023 #4 404631 dedi: Bu sağa kaydırmadan neden olmadığını falan açıklayabilir misin? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kullandığın programın becerememesi. Elle taşımak için; diskin ucuna aynı boyutta bir partition açıp, dd ile ucuna taşıyıp, ilk bölümü silebilirsin. Artı 0 Eksi
404631 dedi: Bu sağa kaydırmadan neden olmadığını falan açıklayabilir misin? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kullandığın programın becerememesi. Elle taşımak için; diskin ucuna aynı boyutta bir partition açıp, dd ile ucuna taşıyıp, ilk bölümü silebilirsin.
KS KS 4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 29 Ekim 2023 #5 Nizel G dedi: Kullandığın programın becerememesi. Elle taşımak için; diskin ucuna aynı boyutta bir partition açıp, dd ile ucuna taşıyıp, ilk bölümü silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Direkt LFS bölümünü sona taşıdım sonra genişletebildim. Sağolun. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Kullandığın programın becerememesi. Elle taşımak için; diskin ucuna aynı boyutta bir partition açıp, dd ile ucuna taşıyıp, ilk bölümü silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Direkt LFS bölümünü sona taşıdım sonra genişletebildim. Sağolun.