gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 2 Kasım 2024 #71 0_0emre dedi: Wine ile bir şekilde açtım WoeUSB'yi ancak üstüne tıklayınca yazılar falan kayboluyor düzgün çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... WoeUSB'nin Linux versiyonu lazim sana. Windows versiyonu oldugunu yeni ogreniyorum.
0_0emre dedi: Wine ile bir şekilde açtım WoeUSB'yi ancak üstüne tıklayınca yazılar falan kayboluyor düzgün çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... WoeUSB'nin Linux versiyonu lazim sana. Windows versiyonu oldugunu yeni ogreniyorum.
0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #72 gen2 dedi: WoeUSB'nin Linux versiyonu lazim sana. Windows versiyonu oldugunu yeni ogreniyorum. Genişletmek için tıkla... Ona nereden ulaşabilirim?
gen2 dedi: WoeUSB'nin Linux versiyonu lazim sana. Windows versiyonu oldugunu yeni ogreniyorum. Genişletmek için tıkla... Ona nereden ulaşabilirim?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 2 Kasım 2024 #73 0_0emre dedi: Ona nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Kullandigin dagitimin deposunda vardir muhtemelen.
0_0emre dedi: Ona nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Kullandigin dagitimin deposunda vardir muhtemelen.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.035 Makaleler 19 Çözümler 224 Yer Erzincan ❄️ 2 Kasım 2024 #74 @gen2 hocam moral bozmak istemem lakin konu sahibi internete bağlanamadığı için bu konu uzadı, benim tahminimce sürücüler kernelden kaldırılmış.
@gen2 hocam moral bozmak istemem lakin konu sahibi internete bağlanamadığı için bu konu uzadı, benim tahminimce sürücüler kernelden kaldırılmış.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 2 Kasım 2024 #75 Maomao dedi: @gen2 hocam moral bozmak istemem lakin konu sahibi internete bağlanamadığı için bu konu uzadı, benim tahminimce sürücüler kernelden kaldırılmış. Genişletmek için tıkla... Anladim o durum zor gercekten. Yapilabilecek cok fazla sey yok suruculerin yoksa.
Maomao dedi: @gen2 hocam moral bozmak istemem lakin konu sahibi internete bağlanamadığı için bu konu uzadı, benim tahminimce sürücüler kernelden kaldırılmış. Genişletmek için tıkla... Anladim o durum zor gercekten. Yapilabilecek cok fazla sey yok suruculerin yoksa.