L Lintre Femtopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar selam benim bir süredir yaşadığım bir sorun var, Linux bilgisayarım açılmıyor ve initramfs hatası ile karşı karşıya kalıyorum çoğu çözümü denedim olmadı sizden cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri C05EE5D5-CEA8-42D9-94A6-DD424F54B576.jpeg 189,9 KB · Görüntüleme: 428
Arkadaşlar selam benim bir süredir yaşadığım bir sorun var, Linux bilgisayarım açılmıyor ve initramfs hatası ile karşı karşıya kalıyorum çoğu çözümü denedim olmadı sizden cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Çözüm L L Lintre 29 Eylül 2022 Arkadaşlar çözümü buldum exit deyip işletim sisteminin tutulduğu yeri buldum sonra fsck /dev/sda3 diyerek düzelttim.
Arkadaşlar çözümü buldum exit deyip işletim sisteminin tutulduğu yeri buldum sonra fsck /dev/sda3 diyerek düzelttim.
Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 29 Eylül 2022 #2 Sen mi çağırıyorsun fsck'yı. Çok linux bilmiyorum ama yardım etmeyi deneyebilirim. Artı 0 Eksi
KS KS L Lintre Femtopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #3 Arkadaşlar çözümü buldum exit deyip işletim sisteminin tutulduğu yeri buldum sonra fsck /dev/sda3 diyerek düzelttim. Artı 0 Eksi Çözüm
Arkadaşlar çözümü buldum exit deyip işletim sisteminin tutulduğu yeri buldum sonra fsck /dev/sda3 diyerek düzelttim.