Windows sistem kullanıyorum. 2. sistem olarak Linux sistem kurarken flash belleği çektim. Ve hata mesajı gelmeye başladı. Bilgisayarın kapatma tuşunada basıyorum kapanmıyor. Ne yapmam lazım?
Windows sistem kullanıyorum. 2. sistem olarak Linux sistem kurarken flash belleği çektim. Ve hata mesajı gelmeye başladı. Bilgisayarın kapatma tuşunada basıyorum kapanmıyor. Ne yapmam lazım?
Bilgisayarı kapat ve yeniden açıp Windows'a gir. Oradan hatalı kurulum gerçekleşen disk bölümlerini sil ve tekrar Windows'a bağla. Ardından USB'yi takıp bilgisayarı yeniden başlat ve kurulumu gerçekleştir. Ek olarak eğer diski birleştiremezsen dualboot seçeneği yerine diski seç kur seçeneğiyle kurabilirsin.
maalesef o sıra tuşa basılı tutsam bile kapanmıyordu ve ekstradan hata veriyordu bilgisayarın şarjının bitmesini bekledim ve yeniden açtım her hangi bir sorun yok şu an