Linux sistemde kaynak kodundan PSP uygulaması derleme

Hocam ben yardımcı olamam da kaynak kodundan program derlemekten bahsediyorsunuz. GitHub sayfası yok mu programın? Belki orada açıklaması yapılmıştır.

O klasörde terminal aç ve make yaz bakalım.
Bash:
rm -rf release/*
make clean
make[1]: Entering directory '/home/pc/Desktop/pmplayer-advance/tags/ppa-2.0.0-stable'
make -C libmpeg clean
make[2]: Entering directory '/home/pc/Desktop/pmplayer-advance/tags/ppa-2.0.0-stable/libmpeg'
rm -f *.o
rm -f ../libpspmpeg.a
make[2]: Leaving directory '/home/pc/Desktop/pmplayer-advance/tags/ppa-2.0.0-stable/libmpeg'
make -C pspvideocodec clean
make[2]: Entering directory '/home/pc/Desktop/pmplayer-advance/tags/ppa-2.0.0-stable/pspvideocodec'
rm -f *.o
rm -f ../libpspvideocodec.a
make[2]: Leaving directory '/home/pc/Desktop/pmplayer-advance/tags/ppa-2.0.0-stable/pspvideocodec'
make -C cooleyesBridge clean
make[2]: Entering directory '/home/pc/Desktop/pmplayer-advance/tags/ppa-2.0.0-stable/cooleyesBridge'
make -C src clean
make[3]: Entering directory '/home/pc/Desktop/pmplayer-advance/tags/ppa-2.0.0-stable/cooleyesBridge/src'
make[3]: psp-config: No such file or directory
Makefile:23: /lib/build.mak: No such file or directory
make[3]: *** No rule to make target '/lib/build.mak'.  Stop.
make[3]: Leaving directory '/home/pc/Desktop/pmplayer-advance/tags/ppa-2.0.0-stable/cooleyesBridge/src'
make[2]: *** [Makefile:7: clean] Error 2
make[2]: Leaving directory '/home/pc/Desktop/pmplayer-advance/tags/ppa-2.0.0-stable/cooleyesBridge'
make[1]: *** [Makefile:167: clean] Error 2
make[1]: Leaving directory '/home/pc/Desktop/pmplayer-advance/tags/ppa-2.0.0-stable'
make: *** [Makefile:3: all] Error 2

@Disty @212

/lib/build.mak dosyasını bulamıyor.
Dosyayı ne kullanıyor diye grep ile arattım ve dosyayı PSPSDK içinde aramaya çalışıyor.
PSPSDK kurmadıysanız kurun ve nereye kurulduğunu bu şekilde belirtin:
Bash:
export PSPSDK=pspsdk_kurduğunuz_klasör
Daha sonra tekrar make komutunu çalıştırın.

Bash:
disty:~/Downloads/ppa-2.0.0-stable $ grep "/lib/build.mak" . -R
./ppa/Makefile.1xx:include $(PSPSDK)/lib/build.mak
./ppa/.svn/text-base/Makefile.1xx.svn-base:include $(PSPSDK)/lib/build.mak
./ppa/.svn/text-base/Makefile.3xx.svn-base:include $(PSPSDK)/lib/build.mak
./ppa/miniconv/Makefile.eur:include $(PSPSDK)/lib/build.mak
./ppa/miniconv/.svn/text-base/Makefile.eur.svn-base:include $(PSPSDK)/lib/build.mak
./ppa/miniconv/.svn/text-base/Makefile.cjk.svn-base:include $(PSPSDK)/lib/build.mak
./ppa/miniconv/Makefile.cjk:include $(PSPSDK)/lib/build.mak
./ppa/Makefile.3xx:include $(PSPSDK)/lib/build.mak
./libmp4info-0.0.1.psp/.svn/text-base/Makefile.psp.svn-base:include $(PSPSDK)/lib/build.mak
./libmp4info-0.0.1.psp/Makefile.psp:include $(PSPSDK)/lib/build.mak
./cooleyesBridge/src/Makefile:include $(PSPSDK)/lib/build.mak
./cooleyesBridge/src/.svn/text-base/Makefile.svn-base:include $(PSPSDK)/lib/build.mak

Dayi benim bunu yapabilmem mumkun degil. Pspsdk'yi bile yukleyemedim. Mumkunse sen yapabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…