doğukan123321 Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #1 Linux Mint'de Sober'de kayit ol da butun her seyi yaptiktan sonra something went wrong. Please try again. Hatasi aliyorum.
Linux Mint'de Sober'de kayit ol da butun her seyi yaptiktan sonra something went wrong. Please try again. Hatasi aliyorum.
Çözüm Bayram Tempest 27 Haziran 2025 Web sitesinden üye olup "Hızlı giriş" özelliğiyle Sober'de giriş yapacaksın. Sober'de kayıt olma ve şifreyle giriş yapma çalışmaz.
Web sitesinden üye olup "Hızlı giriş" özelliğiyle Sober'de giriş yapacaksın. Sober'de kayıt olma ve şifreyle giriş yapma çalışmaz.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.111 Makaleler 39 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #2 Web sitesinden üye olup "Hızlı giriş" özelliğiyle Sober'de giriş yapacaksın. Sober'de kayıt olma ve şifreyle giriş yapma çalışmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Web sitesinden üye olup "Hızlı giriş" özelliğiyle Sober'de giriş yapacaksın. Sober'de kayıt olma ve şifreyle giriş yapma çalışmaz.
KS KS doğukan123321 Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #3 [ÇÖZÜLDÜ] teşekkürler, sorunum çözüldü. Bu mesajı çözüm olarak işaretlemek istiyorum ama seçenek görünmüyor. Artı 0 Eksi
[ÇÖZÜLDÜ] teşekkürler, sorunum çözüldü. Bu mesajı çözüm olarak işaretlemek istiyorum ama seçenek görünmüyor.