3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 18 Nisan 2020 #11 pilavyer dedi: Oyun olarak değil de günlük kullanımda en performanslısını istiyorum. Mint düşündüm ilk mesajlarda ama diğer arkadaşlar da yazdı kafam iyice karıştı. Genişletmek için tıkla... Mint'da kullanabilirsiniz.
pilavyer dedi: Oyun olarak değil de günlük kullanımda en performanslısını istiyorum. Mint düşündüm ilk mesajlarda ama diğer arkadaşlar da yazdı kafam iyice karıştı. Genişletmek için tıkla... Mint'da kullanabilirsiniz.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 18 Nisan 2020 #12 pilavyer dedi: Oyun olarak değil de günlük kullanımda en performanslısını istiyorum. Mint düşündüm ilk mesajlarda ama diğer arkadaşlar da yazdı kafam iyice karıştı. Genişletmek için tıkla... En performanslısını kendiniz kullana kullana hissedebilirsiniz. İlk kullandığım ve performasından memnun olduğum Linux Mint dağıtımını öneririm. Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. www.linuxmint.com
pilavyer dedi: Oyun olarak değil de günlük kullanımda en performanslısını istiyorum. Mint düşündüm ilk mesajlarda ama diğer arkadaşlar da yazdı kafam iyice karıştı. Genişletmek için tıkla... En performanslısını kendiniz kullana kullana hissedebilirsiniz. İlk kullandığım ve performasından memnun olduğum Linux Mint dağıtımını öneririm. Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. www.linuxmint.com
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 18 Nisan 2020 #13 Silinen üye dedi: Mint'da kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Linux Mint Windows'dan sonra kolay oluyor. Manjaro ise hafif Linux deneyimi olan kullanıcılar için iyi.
Silinen üye dedi: Mint'da kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Linux Mint Windows'dan sonra kolay oluyor. Manjaro ise hafif Linux deneyimi olan kullanıcılar için iyi.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 18 Nisan 2020 #14 Linux Oyunda dedi: Linux Mint Windows'dan sonra kolay oluyor. Manjaro ise hafif Linux deneyimi olan kullanıcılar için iyi. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, hep Windows kullanan kişiler Mint dağıtımı kullanmalılar, deneyim sahibi olunca Manjaro kullanabilirler.
Linux Oyunda dedi: Linux Mint Windows'dan sonra kolay oluyor. Manjaro ise hafif Linux deneyimi olan kullanıcılar için iyi. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, hep Windows kullanan kişiler Mint dağıtımı kullanmalılar, deneyim sahibi olunca Manjaro kullanabilirler.
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.995 Çözümler 12 Yer Bursa 18 Nisan 2020 #15 Hepinize teşekkür ederim konu kapanabilir. Linux Mint Cinnamon 64bit kuracağım.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 18 Nisan 2020 #16 Silinen üye dedi: Aynen öyle, hep Windows kullanan kişiler Mint dağıtımı kullanmalılar, deneyim sahibi olunca Manjaro kullanabilirler. Genişletmek için tıkla... Haklısın biraz daha bilgi sahibi olunca zaten çoğu Linux'u zorlanmadan kullanabiliyorsun.
Silinen üye dedi: Aynen öyle, hep Windows kullanan kişiler Mint dağıtımı kullanmalılar, deneyim sahibi olunca Manjaro kullanabilirler. Genişletmek için tıkla... Haklısın biraz daha bilgi sahibi olunca zaten çoğu Linux'u zorlanmadan kullanabiliyorsun.
android3 Megapat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 714 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Nisan 2020 #17 Lmde 4 Cinnamon deneyebilirsin. Linux Mint 4 Release Notes - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com
Lmde 4 Cinnamon deneyebilirsin. Linux Mint 4 Release Notes - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 18 Nisan 2020 #18 Linux Oyunda dedi: Haklısın biraz daha bilgi sahibi olunca zaten çoğu Linux'u zorlanmadan kullanabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Kendimden biliyorum, 2 hafta süresince kullanınca uygulama indirme kodlarını vb. ezberledim, biraz deneyim için Mint en iyisi.
Linux Oyunda dedi: Haklısın biraz daha bilgi sahibi olunca zaten çoğu Linux'u zorlanmadan kullanabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Kendimden biliyorum, 2 hafta süresince kullanınca uygulama indirme kodlarını vb. ezberledim, biraz deneyim için Mint en iyisi.
L Lindows Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 386 Çözümler 5 Yer Fukuoka / Japonya 19 Nisan 2020 #19 Oyun oynayacaksanız Manjarodan şaşmayın.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #20 Bence Arco da iyi.