B Betä32 Centipat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 48 Yer Keçiören, Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2020 #21 Stabil arıyorsan Linux Mint MATE öneririm. Cinnamon kullandığımda kasma sorunları ile karşılaştım...
Maximen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.215 Çözümler 7 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2020 #22 Cinnamon tavsiye etmiyorum GNOME'un varyantı ortalama üstü bir görüntüye sahip olmasına rağmen sistemi benzer masaüstü ortalmalarına göre zorluyor XFCE masaüstü ortamına sahip herhangi bir distro kurmanız daha sağlıklı olacaktır.
Cinnamon tavsiye etmiyorum GNOME'un varyantı ortalama üstü bir görüntüye sahip olmasına rağmen sistemi benzer masaüstü ortalmalarına göre zorluyor XFCE masaüstü ortamına sahip herhangi bir distro kurmanız daha sağlıklı olacaktır.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.282 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 20 Nisan 2020 #23 pilavyer dedi: Pentium E2200 + 9500GT sistem için linux tavsiyesi verir misiniz? Tüm Linux'lar CS:GO çalıştırır mı? (İşlemci düşük diyebilirsiniz, upgrade yapacağım) Genişletmek için tıkla... CS:GO´nun GNU/Linux desteği mevcut. İstediğiniz dağıtıma kurabilirsiniz.
pilavyer dedi: Pentium E2200 + 9500GT sistem için linux tavsiyesi verir misiniz? Tüm Linux'lar CS:GO çalıştırır mı? (İşlemci düşük diyebilirsiniz, upgrade yapacağım) Genişletmek için tıkla... CS:GO´nun GNU/Linux desteği mevcut. İstediğiniz dağıtıma kurabilirsiniz.