M MBerat Hectopat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 96 11 Aralık 2021 #1 Linux terminali, Apahce2, NGNX vs. öğrenmek istiyorum. Onerebileceginiz kurs var mı acaba?
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 11 Aralık 2021 #2 Video Doküman Blog Komutlar Test | Linux Dersleri Linux Dersleri Ana Sayfası linux-dersleri.github.io
Video Doküman Blog Komutlar Test | Linux Dersleri Linux Dersleri Ana Sayfası linux-dersleri.github.io
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #3 MBerat dedi: Linux terminali, apahce2, ngnx vs. öğrenmek istiyorum. Onerebileceginiz kurs var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Aslında Linux terminali öğrenmek için kursa ihtiyacınız yok. Ben kendim öğrendim fakat diğerlerini bilmiyorum.
MBerat dedi: Linux terminali, apahce2, ngnx vs. öğrenmek istiyorum. Onerebileceginiz kurs var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Aslında Linux terminali öğrenmek için kursa ihtiyacınız yok. Ben kendim öğrendim fakat diğerlerini bilmiyorum.