Linux üstünden Windows'u Usb'ye Yazma

Deniz722

Hectopat
Daha fazla  
Unetbootin , WinUsb gibi 3-4 program denedim ama hata alıyorum. Windows çöktüğü için elimdeki Linux'u kurmuştum ama geri Windows'a dönemiyorum. Iso'yu Disk Image Writer diye bir programla flash diske açtım, Bios'tan flashı seçtim ama olmuyor, Linux açılıyor.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elementary os Freya kullanıyorum, Unetbootin flash belleği görmüyor, komut istemciden flash bellek yolunu yazarak programı açtığımda görüyor fakat bir bağlama noktasına bağlayın diyor.WinUsb uzun bir süre kurulum yaptıktan sonra uzun bir hata mesajı veriyor isterseniz tekrar deneyip hata mesajını atarım ama çok bekletiyor. Kullandığım diğer programların isimlerini hatırlamıyorum ama genelinde iso seçilmiyordu,sanırım windows için uygun değillerdi.

Kardeş bende unetbootin ve sistemin yüklü araçlarıyla yazdıramadım. Birinde belleği diğerinde iso dosyasını görmüyor, görse toplam yazma süresi 1 sn. sürüyo yazmıyor. Win32 disk imager 'ı Wine ile kurdum onunla yazdım bir sıkıntı kalmadı bende.

Teşekkürler,

Flash diski formatlamayı başardım ama Win32 ve Rufus flash diski görmüyor.

Konu uzadı kusura bakmayın.

WinUsb flash ı görüyor,tekrar deniyorum olmazsa farklı bir iso indirip deneyeceğim. Hepinize teşekkürler :) .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı