Windows'un üzerine Linux kuracaktım, disk bölümleme yaparken yanlışlıkla sildim. İlk defa Linux kurulumu yapıyordum şu an Linux'den yazıyorum Windows'a geçmem lazım nasıl yapabilirim? Hemen geçmesem iyi olur aslında Linux'un temel kodlarını falan öğrendikten sonra geçerim.
If you need to build a booteable USB stick with Windows under Linux this tutorial shows the steps to follow for some of alternatives available. The tutorial shows two ways to carry out this task both in text and graphical modes using the command dd for text mode and UNetbootin for graphical mode.
Selamün Aleyküm Linux’ta windows kurulum belleği oluşturmakzeskiden baya sorundu. Lâkin bu yazılım ile windows vista ve sonrasında çıkan tüm sürümlerin usb belleğe kurulumunu yapabiliyoruz. Öncelikle kurulumu yapmak için aşağıdaki adımları uygulayınız; echo "deb...
2020.3 olması lazım Windows'a geçmem lazım Linux'e çok ısınamadım USB'den kullanırım persistence olarak arkadaşların attığı linklere bakacağım bir de Linux'den anlıyorsunuz galiba size bir sorum olacak bu Linux'un içinde kendiliğinden gelen hack araçları var bu araçlar yasal olmamasına rağmen neden Linux desteği getiriliyor bazı uygulamalara.
Araçların yasal olup olmama durumu kullanım amacına göre değişir. O araçlar sadece birilerini fişlemek veya bilgi çalmak için yapılmadı. Açıkları daha önceden bulup kapatmak gibi birçok iyi iş için de kullanılıyor.
Bu arada USB taktığımda yanda böyle Kali Live ayrılmış bölümler geliyor windowsda format fs=NTFS quick komutuyla formatlayabiliyordum USB'yi nasıl tek bölüm haline getirebilirim?
Dediğin woeusbyi kuramıyorum ne yapabilirim şu hatayı veriyor e: Sorunlar giderilemedi, tutulan bozuk paketleriniz var. Ve eksik paket yok diye biliyorum sistemde yardımcı olur musun.